AnasayfaGaleri Serdar Aziz Fenerbahçe'de! İşte ilk sözleri
Serdar Aziz Fenerbahçe'de! İşte ilk sözleri
Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Serdar, Galatasaray binasından ayrılarak Fenerbahçe kulüp binasına geldi ve anlaşma sağlandı. Önce Sarı-Kırmızılılar konuyla ilgili KAP'a açıklama yaptı. Daha sonra Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Serdar Aziz transferini duyurdu. İşte Serdar Aziz'in Fenerbahçe formasıyla ilk sözleri...
Yayın Tarihi: 31.01.2019 - 02:34 Güncelleme Tarihi: 31.01.2019 - 08:46
Galatasaray geçtiğimiz haftalarda Serdar Aziz'i önce kodro dışı bırakmış, sonra da yollarını ayırma kararı almıştı.
Gelinen aşamada Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.
Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;
"Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir"
Serdar Aziz'in Galatasaray'dan 1.8 milyon Euro alacağı bulunuyordu.
Milli stoper, fesih karşılığında Galatasaray'a 1.2 milyon Euro da cebinden para verecek.
Serdar Aziz Galatasaray ile sözleşmesini feshetmesinin ardından Fenerbahçe kulüp binasına geldi ve 3,5 yıllık imza attı.
Yıldız ismin kazancının yıllık 2.4 milyon Euro olması bekleniyor.
Galatasaray'da 51 resmi mücadelede forma terleten Serdar Aziz, 5 gol attı 3 asist yaptı.
Deneyimli savunma oyuncusu 19 sarı kart görürken, 1 de kırmızı kart gördü.
Serdar Aziz kulüp binasında! Görüntüleri izlemek için TIKLAYIN İşte Fenerbahçe'nin Serdar Aziz transferi için hazırladığı video! İzlemek için TIKLAYIN
"DUYGULARIMI TARİF ETMEK ZOR" "Burada olduğum için çok mutluyum. Duygularımı tarif etmek zor. Çok zor bir süreçten geçtim. Şu an çok mutluyum. Ailem de sabırsızlıkla beni Fenerbahçe formasıyla görmek istiyordu."
"Başkanımız Ali Koç ve Semih Özsoy ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Çok sağlam durdular. Sonuna kadar Fenerbahçe formasını giymek istediğim için işler biraz uzadı."
"İnşallah bundan sonra uzun yıllar bu formayı giyeceğim. Kimse merak etmesin. Fenerbahçe forması altında çok iyi mücadele edeceğim. "
"Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben zaten tutkuyla oynayan bir oyuncuyum. Fenerbahçe'yi en kısa zamanda çok iyi yerlere getireceğiz."
"Son günlerde imzayı atabilmek için yoğun çaba sarfettik. Tecrübeli ve çok iyi bir oyuncu. Liderlik karakterine sahip. Türk Milli takım formasını da giymiş bir isim."
"Hocamız, ben ve yönetim olarak transfer etmek istediğimiz bir isimdi. Serdar, Fenerbahçe'ye önümüzdeki yıllarda da çok şey katacaktır."