Galatasaray'dan kadroda revizyon kararı! Okan Buruk o isimlerin biletini kesti
Galatasaray son dönemde düşen performanslar ve başarılı sezonların ardından 'doymuşluğu' artan oyuncular yerine büyük değişiklilere gitmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk o isimlerin biletini kesti. İşte detaylar... (Gs spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2026 06:40
Galatasaray'da yaşlanan ve istikrarsız bir görüntü sergilemeye başlayan orta sahada ciddi değişime gidilecek.
Yaşanan şampiyonluklarda en büyük pay sahiplerinden birisi olan Lucas Torreira'da bile düşüş yaşanması üzerine teknik direktör Okan Buruk bu bölgede ciddi bir değişime gidecek.
Bu bölgedeki dört isim de bu sezon çok istikrarsız bir görüntü sergiledi. Sara, Torreira, İlkay ve Lemina bazı maçlarda orta sahayı çok net bir şekilde kaybetti.
Fotomaç'ın haberine göre, bu maç sayısının artması üzerine Okan Buruk çareyi orta sahada revizyona gitmekte buldu.
LEMINA İLE 1 YIL DAHA
Kendisine teklifler gelen Sara ile yolların ayrılması beklenirken, Torreira'nın bile olası satışı düşünülüyor ancak bir yıl daha takımda kalması planlanıyor.
Suudi kulüplerinin ilgi gösterdiği İlkay'a izin verecek olan sarı-kırmızılılar, Lemina'nın sözleşmesindeki 1 senelik opsiyonu kullanarak Gabonlu oyuncu ile bir sene devam edecek.
Ancak bu bölgeye doğrudan forma giyebilecek iki futbolcu alınacak.
Listenin başında ise Manchester United'dan Bruno Fernandes bulunuyor.
Ayrıca Hakan Çalhanoğlu, Youssouf Fofana ve Marc Casado isimleri de ön plana çıkıyor.
DİĞER HABERLER
-
Geleceğe yatırım yapmayı hedefleyen Galatasaray, Avrupa'da forma giyen üç genç Türk futbolcuyu yakın takibe aldı. Sarı-kırmızılıların listesinde isimler ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Yaz transfer döneminde forvet arkası bölgesine takviye yapmak isteyen sarı kırmızılıların, son döneme damga vuran 45 milyon Euro'luk o yıldız için devreye girdiği belirtildi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray, yıldız bir orta saha takviyesi yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, efsane futbolcularından Felipe Melo'nun önerdiği isim için transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken önemli bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un, o yıldızla bizzat görüşerek transfer için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)