Galatasaray'da Victor Osimhen'e Arsenal kancası!
Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile ilgili transfer iddiaları bitmiyor. Yıldız golcü için bu kez Premier Lig devi Arsenal'ın harekete geçtiği öne sürüldü. Ada temsilcisi, bir zamanlar Arsene Wenger'ın çok istediği transferi bitirmek istiyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.03.2026 16:25
- Güncelleme Tarihi: 08.03.2026 16:27
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Avrupa'nın beş büyük liginden dev kulüpler, elit bir 9 numara ile kadrolarını güçlendirmek isterken listelerinin üst sırasına 27 yaşındaki golcüyü yazıyor.
Osimhen için transfer yarışı sürerken Galatasaray, Avrupa devleri arasındaki rekabetten faydalanarak olası bir ayrılıktan kazançlı çıkmak istiyor. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda 150 milyon euro'ya yakın bir bonservis beklentisi olduğu öne sürülüyor.
Yıldız futbolcunun İtalya'ya olası bir yolculuğunun Napoli'den Galatasaray'a transfer olurken sözleşmesine eklenen bir madde sebebiyle imkansıza yakın olduğu aktarılıyor.
Bu doğrultuda özellikle dış basında Osimhen'in bir sonraki macerasının İngiltere'de olacağı iddia ediliyor.
Nijeryalı oyuncunun adı Barcelona, Bayern Münih, PSG, Juventus, Liverpool, Manchester United ve Chelsea başta olmak üzere Avrupa devi kulüpler ile anılıyor. Öte yandan Çizme basının duyurduğu üzere Osimhen'in Premier Lig'den yeni bir talibi bulunuyor.
fotomac.com.tr editörü Ömer Çağrı Akdere'nin derlediği habere göre Arsenal, yetenekli santrforun transferini ciddi bir şekilde değerlendirmeye aldı.
Kulüp efsanelerinden Arsene Wenger'ın yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere harekete geçen yönetim, Osimhen için mali şartları araştırmaya başladı.
Daha önce Wenger, Osimhen henüz 18 yaşındayken kendisi ile iletişime geçmiş ve Arsenal'a gelmesini istemişti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Osimhen, "18 yaşındayken Arsene Wenger ile konuştum ve Arsenal'e imza atmamı istedi. Ama o zamanlar Arsenal iyi bir seçenek değildi" sözlerini kullanmıştı.
Avrupa'da büyük bir ligde oynamak isteyen Osimhen, bu sebeple Suudi Arabistan'dan gelen dev teklifleri reddetmişti. Nijeryalı yıldızın en büyük hedefinin ise Premier Lig'de oynamak olduğu biliniyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Yönetimi, pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir hamlede bulundu. Sarı kırmızılılar kritik mücadele öncesi galibiyet için önemli bir prim belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla beğeni toplayan Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Rus eski futbolcu Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki uyum sürecini anlatan genç futbolcu, Lucas Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı ve Victor Osimhen ile yaşadığı otobüs anısını paylaştı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evindeki dev derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ise kritik mücadele öncesi derbi planını belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS haberi) -
Ara transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Manchester United'ın yıldızı Bruno Fernandes için harekete geçti. Cimbom, sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki oyuncu için dev bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)