Galatasaray'dan penaltı tepkisi! İşte o paylaşım
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar ilk yarının bitiminin ardından sosyal medyadan penaltı paylaşımı yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.03.2026 21:08
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar ilk yarının bitimiyle birlikte sosyal medya hesabından 'Penaltı için daha ne olması gerekiyor? Bugün ayağa basmak serbest mi?' paylaşımında bulundu.
Beşiktaş maç oynanırken Leroy Sane'nin kırmızı kart görmesini gerektiren, "Daha ne olması gerekiyor???" paylaşımı yapmıştı.
İŞTE SARI KIRMIZILILARIN PAYLAŞIMI
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray, santrfor transferi için kolları sıvadı. İki ezeli rakibin de listesinde bulundurduğu genç yıldız için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için rotasını Avrupa'nın önemli stoperlerinden Benjamin Pavard'a çevirdi. Sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli yıldızın transferi için şartları araştırdığı ve girişimlerini sürdürdüğü öne sürüldü. -
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha için dünya futbolunun önemli isimlerinden Eduardo Camavinga'yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin yıldız oyuncunun transfer şartlarını değerlendirdiği öğrenilirken, gelişme Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar... -
Galatasaray, savunma hattına geleceğe yatırım niteliğinde bir takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, U23 planlaması kapsamında Werder Bremen'in 2007 doğumlu stoperi Karim Coulibaly'yi gündemine aldığı öne sürüldü. Transfer görüşmelerinin olumlu ilerlediği belirtilirken, genç savunmacı için resmi temasların başladığı iddia edildi.