Umut Bozok'tan flaş Galatasaray sözleri!
Trendyol Süper Lig takımlarından ikas Eyüpspor'un golcüsü Umut Bozok, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki forvet verdiği röportajda Galatasaray ile yaşanan transfer sürecine dair flaş ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.01.2026 - 10:13
Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen Umut Bozok, A Spor'a yaptığı özel açıklamalarda hem takımının mevcut durumunu değerlendirdi hem de kariyerine dair dikkat çeken itiraflarda bulundu.
Eyüpspor'un transfer politikasına değinen Bozok, "Sportif olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak kendini göstermek isteyen, potansiyelli oyuncular kadroya katıldı" ifadelerini kullandı.
"BEŞİKTAŞ MAÇI ZOR OLACAK"
Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan tecrübeli golcü, "Beşiktaş maçı her zaman zordur. Mental olarak büyük maçlara hazır değilsen futbolu bırakmalısın. Beşiktaş'ın gerçekten çok güçlü ve geniş bir kadrosu var" dedi.
GALATASARAY SÜRECİNİ ANLATTI
Trabzonspor'a transfer sürecine de değinen Umut Bozok, Galatasaray'dan ilk temasın geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"İlk olarak Galatasaray istedi beni. O dönem takımın başında Domenec Torrent vardı. Arda Turan ile görüştüm. O süreçte sportif yapılanmada etkiliydi. Konuştuk, bekledik ama teknik direktör netleşmeden imza atmak istemedim."
Bozok sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sonrasında Trabzonspor'dan teklif geldi. Şampiyonlar Ligi faktörü vardı, 'neden olmasın' dedim. Trabzon'a indim, ardından Galatasaray tekrar aradı ama ben Trabzonspor'a söz vermiştim."
"YERLİ FORVETLER İÇİN BÜYÜK TAKIMLAR DAHA ZOR"
Yerli oyuncuların büyük kulüplerde yaşadığı zorluklara da dikkat çeken Bozok, "Yerli bir forvet için büyük takımlarda oynamak gerçekten çok zor. Çünkü genelde ilk tercih olmuyorsunuz" dedi.
Bu sezon Eyüpspor formasıyla 18 resmi maça çıkan Umut Bozok, 4 gol kaydetti. Tecrübeli forvet kariyerinde Kasımpaşa, Trabzonspor ve Eyüpspor formalarını giydi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, son 16 turu ilk maçında Liverpool'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, kritik karşılaşmadan zaferle ayrılarak rövanş maçı öncesi çeyrek final için avantaj elde etmek istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Liverpool karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde netleştirdi. İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray, İngiliz devi Liverpool'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı yönetim, turun geçilmesi halinde kesenin ağzını açacak ve takıma dev bir prim ödeyecek. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, son 16 turu eşleşmesi ilk maçında sahasında Liverpool'u ağırlamaya hazırlanıyor. Kritik maç öncesi yapay zekanın analizleri ve skor tahmini gündem oldu. İşte yapay zekaya göre mücadelede 90 dakikanın sonunda oluşması en muhtemel skor... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, spor basınına verdiği iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayalinin sarı-kırmızılı kulübü Avrupa'nın ilk 5 büyük kulübü arasına sokmak olduğunu dile getiren Özbek, kulübün mali durumu ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...