Galatasaray'da Okan Buruk'tan ilginç Yusuf Demir kararı!
Galatasaray’da, Gençlerbirliği karşılaşmasının 16. dakikasında oyuna dahil olan Yusuf Demir, 46. dakikada yerini İlkay Gündoğan’a bıraktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.11.2025 22:24
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği ile mücadele ederken, Yusuf Demir, ikinci yarı oyundan çıktı. Müsabakanın 16. dakikasında Mario Lemina'nın sakatlığından dolayı oyuna giren Demir, 46. dakikada da yerini İlkay Gündoğan'a bıraktı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ve futbolculardan Pau Cubarsi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Flick özellikle sarı kırmızılıların tribün atmosferine dikkat çekti. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'da yıldız futbolcunun yaptığı açıklama sarı-kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Gündem olan sözlerin ardından yönetimin harekete geçtiği ve oyuncuyla ilgili dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmenin detayları... -
Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maç sonrası İlkay Gündoğan'dan flaş bir tepki gelmişti. Tecrübeli orta saha, karşılaşmanın ardından stadyumdan ayrılırken basın mensuplarının yönelttiği "Barcelona maçına hazır mısın?" sorusuna, "Oynamıyorum ki, niye hazır olayım?" yanıtını vermişti. İlkay Gündoğan'ın bu sözlerine teknik direktör Okan Buruk'tan cevap geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)