Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu! Galatasaray...
Galatasaray'da Okan Buruk, Bodo/Glimt maçında o isme hayran oldu. Terübeli hoca, yıldız oyuncunun performansı sonrası kalan haftalarda 11 tercihinde o isme öncelik verecek. İşte detaylar... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.10.2025 - 16:27
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 25 puanla lider konumda yer alıyor. Cimbom, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 puanla 14. sırada bulunuyor.
Teknik Direktör Okan Buruk liderliğinde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da gözler Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile oynanacak olan maça çevrildi.
Sarı-kırmızılılar bu zorlu mücadeleden mutlaka 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Galatasaray'da kritik maç öncesi ise Okan Buruk kadro planlama çalışmalarına başladı.
Cimbom'da RAMS Başakşehir maçını tek başına kazandıran ve Bodo Glimt önünde de gecenin kahramanları arasında yer alan Leroy Sane, performansıyla büyük bir beğeni kazandı.
Bu nedenle teknik direktör Okan Buruk'un 29 yaşındaki Alman yıldıza forma vermeye devam ederek Göztepe önünde sahaya süreceği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da tüm planlar bugün Monaco'yu parçalamak üzerine kuruldu. Sarı-kırmızılılar, Fransa deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde hem ilk 24 sırayı garantileyecek hem de yeniden zirvedeki 8 takım arasında yer alma ihtimalini yeşertecek. -
Devre arasında santrfor pozisyona takviye yapmak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncunun transferinde zorlanacak gibi gözüküyor. İtalyan basınında yer alan bilgilerde, Santiago Gimenez için Avrupa'dan taliplerin bir hayli fazla olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolculardan Yunus Akgün Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak AS Monaco maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp kadrosunda yer alan futbolcuları açıkladı.