Galatasaray'da İlkay Gündoğan endişesi! Kaçıracağı maçlar belli oldu
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da Bodo/Glimt maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan ve mücadelede forma giyemeyen İlkay Gündoğan'dan endişelendiren bir haber geldi. Bir süre sahalardan uzak kalacak olan tecrübeli yıldızın kaçıracağı maçlar belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.10.2025 11:00
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 3. hafta maçında Bodo/Glimt'i konuk etti.
Sarı-kırmızılılar, RAMS Park'ta ağırladığı Norveç ekibini etkili bir oyunla 3-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.
Cimbom'a galibiyeti getiren golleri Victor Osimhen (2) ve Yunus Akgün kaydetti. Bodo/Glimt'in tek golüyse Andreas Helmersen'den geldi.
Galatasaray'da Norveç temsilcisiyle oynanan maç öncesi İlkay Gündoğan şoku yaşandı.
Deneyimli futbolcu, antrenmandan geçirdiği sakatlık nedeniyle Bodo/Glimt maçında forma giyemedi.
Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İlkay, "Bu geceki harika takım performansından dolayı çok mutluyum! Umarım en kısa zamanda sahalara dönebilirim! Sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Bodo/Glimt maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan tecrübeli orta saha oyuncusunun son durumu belli oldu.
EN AZ 3 HAFTA YOK
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, İlkay Gündoğan en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Deneyimli futbolcunun bu süreçte Göztepe, Trabzonspor ve Ajax maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Devler Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'ı değerlendirdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta, yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın, dolayısıyla dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz." ifadelerini kullandı. -
Galatasaray'da yaz transfer döneminde kadroya katılan Lesley Ugochukwu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda beklenen forma şansını bulamayan 22 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü. İşte olası transfer maliyeti ve tüm detaylar... -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu.