TRANSFER HABERİ | Galatasaray'a dinamo orta saha! B planı da hazır
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da orta saha arayışları kapsamında gündemin ilk sırasında Napoli forması giyen 29 yaşındaki Frank Anguissa var. Cimbom bu transferde istediği sonucu alamazsa B planı da hazır. GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.10.2025 06:40
Orta sahada Lucas Torreira'nın yükünü hafifletmek isteyen sarı-kırmızılılar, fizik gücü yüksek bir oyuncuyu renklerine katmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren G.Saray yönetimi, sezon başında Osimhen transferinde büyük sorunlar yaşadığı Napoli ile bir kez daha karşı karşıya gelecek.
Çünkü teknik direktör Okan Buruk'un orta sahaya transfer edilmesini istediği isimlerin başında İtalyan ekibinde forma giyen Frank Anguissa geliyor. 29 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu için ocak ayında İtalya'ya çıkarma yapılacak.
PLASEDE ONYEDIKA VAR
Fotomaç'ta yer alan habere göre güçlü fiziği ve mücadeleci yapısının yanı sıra skor katkısı da sağlayan başarılı oyuncunun piyasa değeri ise 27 milyon euro olarak gösteriliyor. Sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kalan Anguissa'yı daha düşük bir bedelle sonlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar, bir kez daha Napoli Başkanı De Laurentiis ile görüşecek.
Osimhen transferinde zorluk yaratan Napoli Başkanı'nın bu kez nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusunu olurken, sonuç alınamaması halinde rota Club Brugge forması giyen Onyedika'ya çevrilecek.
OSIMHEN'İN ESKİ TAKIM ARKADAŞI
Takımı süper golcüsü Victor Osimhen'e göre şekillendiren sarı-kırmızılıların Frank Anguissa tercihinde bu da etkili oldu. Daha önce Napoli efsanesi Mertens ile G.Saray'da harikalar yaratan Victor Osimhen, Frank Anguissa'nın olası transferini heyecanla bekliyor.
SKOR KATKISI YÜKSEK
Anguissa savunma yönü güçlü bir isim olmasına karşın skor katkısı da olan bir futbolcu. Napoli forması altında 161 karşılaşmada görev alan Kamerunlu oyuncu toplamda 13 gol ve 20 asistlik bir katkı sağladı. Her 4.8 maçta bir tabela katkısı sağlayan 29 yaşındaki futbolcu hem 6 hem de 8 numara oynayabiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da, Kocaelispor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin yankıları sürüyor. Cimbom'da en çok eleştirilen isimlerin başında ise Mauro Icardi geliyor. Teknik Direktör Okan Buruk da son dönemin en çok tartışılan futbolcularından biri olan Arjantinli yıldızla ilgili radikal bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon öncesi çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılarla ilgili dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın, Galatasaray forması giyen bir oyuncunun transfer edilmesi yönünde talepte bulunduğu öne sürüldü. İşte detaylar... -
Yeni sezon transfer planlamalarını sürdüren Galatasaray'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'in yıldız ismini kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan milli oyuncu Ozan Kabak, kulübü Hoffenheim ile sözleşme uzattı. İşte detaylar...