Spor yazarından flaş Mauro Icardi yorumu! "Yardımcı oyuncu rolü..."
Beşiktaş derbisinin ardından Mauro Icardi'nin valizleriyle stattan ayrıldığı görüntüler gündem olmuştu Sabah gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, bu tartışılan görüntüye ait çarpıcı bir yorumda bulundu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.10.2025 10:47
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Galatasaray, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Icardi'nin takımı beklemeden stattan valizleriyle ayrılıp Madrid'e gittiği görüntüler tartışma konusu olmuştu.
Sabah gazetesi yazarlarından Murat Özbostan'ın, "Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından İcardi takımı beklemeden bavullarıyla stattan ayrıldı ve Madrid'e gitti. Bu durum taraftarın tepkisini çekti. Siz ne diyorsunuz?" sorusuna Gürcan Bilgiç'in yaptığı yorum ise dikkat çekti. Bilgiç, şu ifadeleri kullandı:
"Osimhen ile birlikte İcardi 'üvey evlat' oldu. Futbolun geçmişi silen gerçeği ile el sıkıştı. Kulübede bekleyip, yardımcı erkek oyuncu görevi; İcardi gibi bir fenomeni mutsuz etti. Kilosuna veya formsuzluğuna rağmen tatil modunu açması da yeni değil. Önceki sezon 'Tedavideyim' demiş, Dubai'de tatile gittiği ortaya çıkmıştı. Bir hafta geç geldi Florya'ya. Şimdi aynı ayrıcalığı istiyor elbette. Okan Buruk bu fırtına öncesi belirtiler için hazırlanmalı. Çünkü bunu gören Osimhen de kendi hamlelerini yapar."
DİĞER HABERLER
-
Transfer planlamalarına son sürat devam eden Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Alman medyasında yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların, o isimle sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın transfer gündemine dair flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulübün gelişim direktörü Fatih Demireli, Alman basınına konuştu. Demireli, Cimbom'un transfer operasyonuna dair çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek isteyen Roma, rotasını yeniden Galatasaray'ın yıldızına çevirdi. Napoli, Newcastle United ve Everton'ın da devrede olduğu transferde İngiliz ekiplerinin 30 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı konuk edecek. Alman ekibinin RAMS Park'ta gerçekleştirdiği antrenman sonrası yapmış olduğu paylaşım büyük tepki aldı. Ardından Stuttgart paylaşımı kaldırırken bir özür açıklaması da yayınladı. İşte detaylar... (GS spor haberi)