Galatasaray'da Dursun Özbek'ten transferde flaş hamle! Monako'ya gitti
Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak Başkan Dursun Özbek, Monako'ya gitti. Özbek'ten gelen o haber ise sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.08.2025 - 13:51
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'e etkili bir giriş yaptı ve ilk 3 maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda alınan sonuçlar ve skorlar taraftarları bir hayli memnun etti.
Cimbom'da şimdi ise gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Galatasaray'ın dev organizasyonda hangi takımlarla eşleşeceği merak konusu haline geldi.
Galatasaray'da son olarak Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monako'ya gitti. Sarı-kırmızılı kurmayların burada ayrıca transfer çalışmalarında bulunacağı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Victor Osimhen, attığı gollerle takımının galibiyetlerinde önemli rol oynuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan genç futbolcu için kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Başarılı savunmacının, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Ocak ayında iddialı hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların ara transferde ilk takviyesini o bölgeye yapma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)