Galatasaray'da Nelsson krizi! Şapka detayı...
Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemde olan Victor Nelsson, tesislerde huzursuzluk yaratıyor. Danimarkalı ismi tesislerde giydiği şapka tepki çekti. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.07.2025 13:26
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Roma'ya kiralanan Victor Nelsson, sezonun sona ermesiyle Galatasaray'a geri döndü.
Ancak Danimarkalı savunma oyuncusu, teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezon planlamasında yer almıyor.
Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuyla yolları ayırmak istiyor. Nelsson'un da Galatasaray'da kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.
Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcu için gelecek tekliflere açık.
Ancak kulüp, daha önce Sevilla'nın yaptığı 18 milyon Euro'luk teklifi geri çevirmiş olmanın pişmanlığını yaşıyor.
Şu an için Nelsson'a ulaşan ciddi bir teklif bulunmuyor.
NELSSON'UN TEK HEDEFİ BONSERVİSİNİ ALMAK
Hazırlık kampında takımla birlikte yer alsa da her fırsatta ayrılmak istediğini dile getiren Nelsson'un esas amacının bonservisini alarak serbest kalmak olduğu iddia ediliyor.
Yönetim ise, güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro olan Danimarkalı stoper için beklentilerine uygun bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu kesinlikle bırakmayı düşünmüyor.
ANTRENMANDA ŞAPKA KRİZİ
Sabah gazetesinin haberine göre Nelsson'un antrenmanlarda sergilediği tavırlar da yönetimi rahatsız ediyor.
Kemerburgaz'daki idmanlara üzerinde "Bu iş yerinde çalışmıyorum" yazılı bir şapka ile gelen Nelsson'un bu davranışı tepki çekti.
Kulüp, oyuncunun takımdan ayrılığı konusunda çözüm arayışında.
Nelsson'un Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı konuk edecek. Alman ekibinin RAMS Park'ta gerçekleştirdiği antrenman sonrası yapmış olduğu paylaşım büyük tepki aldı. Ardından Stuttgart paylaşımı kaldırırken bir özür açıklaması da yayınladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer planlamalarına son sürat devam eden Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Alman medyasında yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların, o isimle sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek isteyen Roma, rotasını yeniden Galatasaray'ın yıldızına çevirdi. Napoli, Newcastle United ve Everton'ın da devrede olduğu transferde İngiliz ekiplerinin 30 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın transfer gündemine dair flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulübün gelişim direktörü Fatih Demireli, Alman basınına konuştu. Demireli, Cimbom'un transfer operasyonuna dair çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)