Galatasaray'a Japon stoper! Transfer...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da yeni sezon öncesi geniş kadro için stopere takviye düşünülüyor. Sarı kırmızılılar bu süreçte gündemine Japon yıldızı aldı. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.06.2025 06:41
Yeni sezonda ligin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarı hedefleyen Galatasaray transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Defans hattına bir sol stoper eklemek için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılar'ın Belçika ekibi Union S.G'de forma giyen Japon stoper Koki Machida'yı gündemine aldığı öğrenildi.
Takvim'de yer alan habere göre socut ekibinden gelen olumlu rapor sonrası oyuncu için araştırmalara başlayan Cimbom'un ilerleyen günlerde 27 yaşındaki savunmacı için teklif yapma ihtimalinin olduğu da gelen haberler arasında.
1.90 boyundaki oyuncu hava hakimiyetinin yanı sıra etkili müdahaleleriyle de ön plana çıkan bir isim. Belçika ekibiyle bu sezon 48 maçta görev yapan Machida söz konusu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. Union S.G ile 1 yıl daha kontratı bulunan deneyimli savunmacının 11 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Machida, Japonya Milli Takımı ile de 17 maçta görev yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Galatasaray'ın orta saha transferi için gündemine aldığı Aleksey Batrakov konusunda Rusya'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Lokomotiv Moskova'nın, sarı-kırmızılıların transfer görüşmesi talebine verdiği yanıt Rusya ve ülkemiz basınında geniş yer buldu. İşte transferde tüm detaylar... -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi. Bu doğrultuda Manchester City forması giyen Tijjani Reijnders'i gündemine alan sarı kırmızılılarda, Hollandalı yıldızın sözleşme şartları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen; Galatasaray'ın, Rennes ile oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçı sonrası flaş değerlendirmelerde bulundu. Birçok konu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tüzemen, sarı kırmızılıların yıldız oyuncusuna sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)