TRANSFER HABERİ: Galatasaray'a transferde kötü haber!
Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. İlk transferini Leroy Sane ile gerçekleştiren sarı-kırmızılıların, adı birçok yıldız isimle anılmaya devam ediyor. Aslan'ın 10 numara ve sağ kanat pozisyonu için kadrosuna katmayı düşündüğü Bernardo Silva transferinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.06.2025 11:05
- Güncelleme Tarihi: 18.06.2025 11:09
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.
Leroy Sane bombası ile transfere hızlı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar yıldız transferlerine devam etmek istiyor.
Bu doğrultuda adı Cimbom ile anılan Manchester City'nin Bernardo Silva'dan kötü haber geldi.
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız, kontratının sonuna kadar İngiliz ekibinde kalacağını açıkladı.
Manchester City ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Silva, Kevin De Bruyne'nin ayrılığı sonrası takım kaptanlığına da yükseltildi.
2017 yılında 50 milyon Euro bedelle Monaco'dan City'ye transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, İngilzi ekibiyle 404 maça çıkarken 71 gol ve 72 asist kaydetti.
Sözleşmesi 2026 yazında sona erecek Portekizli yıldızın Transfermarkt verilerine göre 38 milyon Euro değeri bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. -
Gelecek adına umut verdi -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar...