TRANSFER HABERİ: Galatasaray'a transferde kötü haber!
Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. İlk transferini Leroy Sane ile gerçekleştiren sarı-kırmızılıların, adı birçok yıldız isimle anılmaya devam ediyor. Aslan'ın 10 numara ve sağ kanat pozisyonu için kadrosuna katmayı düşündüğü Bernardo Silva transferinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.06.2025 - 11:05
- Güncelleme Tarihi: 18.06.2025 - 11:09
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.
Leroy Sane bombası ile transfere hızlı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar yıldız transferlerine devam etmek istiyor.
Bu doğrultuda adı Cimbom ile anılan Manchester City'nin Bernardo Silva'dan kötü haber geldi.
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız, kontratının sonuna kadar İngiliz ekibinde kalacağını açıkladı.
Manchester City ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Silva, Kevin De Bruyne'nin ayrılığı sonrası takım kaptanlığına da yükseltildi.
2017 yılında 50 milyon Euro bedelle Monaco'dan City'ye transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, İngilzi ekibiyle 404 maça çıkarken 71 gol ve 72 asist kaydetti.
Sözleşmesi 2026 yazında sona erecek Portekizli yıldızın Transfermarkt verilerine göre 38 milyon Euro değeri bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Galatasaray, evinde Juventus'u 5-2 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da sarı kırmızılıların tarihi zaferini çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, sahasında ağırladığı Juventus'u 5-2 mağlup etti. Tarihi zaferin ardından sarı-kırmızılı futbolcuların koridorda yaşadığı sevinç kulübün sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. İşte kısa süre içerisinde rekor etkileşim alan o paylaşım... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk ettiği Juventus'u 5-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların bu zaferi ise Türk futbol tarihine geçti. İşte ayrıntılar... (GS SPOR HABERİ) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Juventus'u 5-2'lik farklı skorla mağlup ederek tur kapısını araladı. Cimbom'un bu tarihi zaferi yabancı basında da manşetlere taşındı. İşte dış basında sarı kırmızılı ekibin galibiyeti sonrası yazılanlar...