Fenerbahçe ve Galatasaray arasında dev transfer kapışması! Bu ismi hiç kimse duymamıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanmaya devam ediyor. Yeni sezon planlamalarını sürdüren iki Süper Lig devinin, transferde yeniden karşı karşıya geldikleri öğrenildi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bu kez sürpriz bir oyuncunun peşinde oldukları belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2025 - 10:45
Bir sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe, transferde de kozlarını paylaşacak.
Trendyol Süper Lig'de sezon sonuna yaklaşılırken Galatasaray ve Fenerbahçe, yaz transfer dönemi öncesi kaleci takviyesi için karşı karşıya geldi.
Takvim'in haberine göre; iki ezeli rakip, İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin kalecisi Alex Meret'i listesine aldı.
GALATASARAY MUSLERA'YI UĞURLUYOR
Sarı-kırmızılı ekipte yıllardır kaledeki istikrarın adı olan Fernando Muslera ile yollar sezon sonunda ayrılıyor.
Sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisiyle vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, kaleyi devralacak ismi belirlemek için çalışmalara başladı.
FENERBAHÇE'DE LIVAKOVIC'İN AYRILIĞI GÜNDEMDE
Fenerbahçe ise kaleci Dominik Livakovic için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.
Sezon başında kadroya katılan Hırvat kalecinin beklentilerin altında kalan performansı sonrası sarı-lacivertliler yeni bir yapılanmaya gitmeyi planlıyor.
ALEX MERET İÇİN DERBİ REKABETİ
İki kulüp de bonservisi elinde olacak oyunculara yönelirken, Alex Meret transferinde kıyasıya bir yarış başladı.
Napoli ile sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki İtalyan kaleci için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin temas kurduğu öğrenildi.
Meret'in, Avrupa'dan bazı takımlarla da görüşmeler yaptığı ancak her iki Türk kulübüne de sıcak baktığı belirtiliyor.
YENİ SEZONUN KALECİ ROTASI ŞEKİLLENİYOR
Galatasaray, Muslera'nın yerine deneyimli bir kaleci transfer etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ise olası Livakovic ayrılığı sonrası kaleyi sağlam bir isme teslim etmek istiyor.
Transfer dönemine sayılı günler kala Alex Meret için yaşanacak gelişmeler, iki kulüp arasındaki rekabeti bir kez daha yeşil sahaların dışına taşıyacak gibi görünüyor.
DİĞER HABERLER
-
Şiddetli pres sonucu kazandığı toplar sebebiyle Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde ağları 14 kez havalandıran Galatasaray, 187 kulüp içinde Avrupa’nın en iyi 2. takımı oldu. Zirvede 17 golle Paris Saint-Germain var. -
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan paylaşım geldi. -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Lucas Torreira için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Uruguaylı yıldızla ilgili önemli bir karar aldığı öğrenildi. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
UEFA'nın yayımladığı rapora göre Avrupa'da kulüplerin maaş harcamaları artışını sürdürürken, Galatasaray yüzde 39'luk yükselişle 14 basamak birden atlayarak ilk listeye girdi. İşte o takımlar...