Spor yazarları Galatasaray - TÜMOSAN Konyaspor maçını yorumladı!
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaştı. İki takım sahadan golsüz beraberlikle ayrılarken, Galatasaray ve TÜMOSAN Konyaspor adını çeyrek finale yazdırdı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray - TÜMOSAN Konyaspor müsabakasını çarpıcı yorumlarla değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.02.2025 - 08:49
MUSTAFA ÇULCU - GOL İPTALİ DOĞRU
Galatasaray; Konyaspor'la golsüz berabere kaldı ve az sarı kart görme avantajı ile çeyrek finale yükseldi. Hakem Muhammet Ali Metoğlu, MHK'nin özel ilgi alanında. İyi bir mentör ile gelişim göstermeli, bu fırsatı değerlendirmeli. Konyasporlu Tunahan'a çıkan sarı doğru ancak aynı hareketi yapan Cuesta'ya çıkmayan kart adil olmadı.
Mertens'in attığı golde kaleci Deniz'e yapılan faul var, gol iptali doğru. Yandan gelen sufle ile Yunus'a ihtar doğru ama bunu hakemin kendisi vermeli çünkü çok net pozisyondu. Okan Buruk'a ve Kremer'e çıkan sarı kartlar doğru. Umut Nayir kafa travmasından dolayı değişince Galatasaray kural gereği altıncı oyuncu değişikliği yaptı. Hakem Metoğlu'nun eksikliği; çağdaş hakemliğin gereği olan esnek diyagonel koşması gerekirken kolayı seçiyor, yaydan yaya koşuyor. Sakinliği artısıydı.
LEVENT TÜZEMEN – BU GRUPTA 2.'LİK SKANDALDIR
G.Saray'da yedek oyuncuların ne kadar kalitesiz olduğunu yönetim ve Okan Buruk artık görmüştür! Devre arasında önemli transferler yapılmasaydı G.Saray'ın bu yedek oyuncularla zirve yarışını sürdürmesi sıkıntıya girerdi.
F.Bahçe maçı kadrosunu tamamen dinlendirip oynamayan oyunculara Okan Buruk şans verdi. Ama bu oyuncular, ellerine geçen bu fırsatı yeterince değerlendiremedi. Çünkü oyun kaliteleri, oyuna bakış açıları ve bireysel yetenekleri G.Saray'ın oyuncusu olmadıklarını gösteriyor.
İlk 45 dakikada özellikle rakip kalede etkili olamayan 2 pas üst üste yapamayan, mehter takımı gibi bir oyun sergileyen futbolcu grubuna tanık oldum. Bu rezil futbolu, taraftarların izlemesine izin veren Okan Buruk'un oyuna geç müdahale etmesi büyük hataydı.
Bal yapmayan, üretemeyen bir takıma bu kadar müsaade edilemez! Yusuf Demir, kendine oynayan, takım oyunundan uzak, sorumsuz bir oyuncu. Yıllardır G.Saray'da forma giyen Berkan bir tane etkili orta yapamadı. Kaptırdığı toplar da kendi kalesine pozisyon oldu.
Kerem Demirbay Almanya'da nasıl oynamış? Geçen sene birkaç maçta ağzımıza bal çalan Demirbay'ın top kontrolü, gol vuruşu yok! Çok şaşırdım. Osimhen oyuna girerken Lemina-Eren-Frankowski de girmeliydi. G.Saray'ın bu gruptan ikinci olarak çıkması skandal bir sonuçtur.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da şampiyonluklara ve rekorlara doyamayan teknik adam Okan Buruk ile ilgili karar çıktı. Sarı kırmızılı yönetimin başarılı çalıştırıcı ile imzalanacak olan yeni sözleşmeyi taraftarlarına müjdeleyeceği tarih belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray'da sol bek için fırsat transferi gündeme geldi. Sarı kırmızılılarda Okan Buruk, takımında kadro dışı kalan oyuncu için olumlu rapor verdi. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da orta saha arayışları kapsamında gündemin ilk sırasında Napoli forması giyen 29 yaşındaki Frank Anguissa var. Cimbom bu transferde istediği sonucu alamazsa B planı da hazır. GS SPOR HABERLERİ -
Beşiktaş derbisinde sakatlanarak maça devam edemeyen Wilfried Singo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da kulüp doktoru Yener İnce'nin özel tedaviler uyguladığı Fildişi Sahilli oyuncunun sahalara dönmesi beklenilen tarih ortaya çıktı. | Son dakika GS spor haberleri