GALATASARAY HABERİ | Beşiktaş maçında kalesinde devleşmişti! Muslera'nın yerine geliyor
Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır koruyan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera'nın sezon sonu sarı-kırmızılı kulüpe sözleşmesi bitiyor. Uruguaylı ismin yerine yeni kaleci arayan Galatasaray aradığı kaleciyi buldu. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.11.2024 - 11:06
13 yıldır formasını giydiği Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera'nın sarı kırmızılı takımdan ayrılması bekleniyor.
Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Muslera'nın yerine kaleci arayışında olduğunu belirterek, "Galatasaray yönetimi, yeni kaleci konusunda ciddi çalışmalar yapıyor." ifadelerini kullandı.
Tüzemen, yazısında sarı kırmızılıların gündeminde olan ismi de açıkladı ve Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Kaua Santos ile ilgilendiğini belirtti.
Yönetime kaleci transferi için bir tavsiyede de bulunan yazar, "Bence yönetim Muslera'dan sonra Galatasaray'ın kalesine transfer edeceği isim konusunda Uruguaylı yıldızdan destek almalı. Çünkü Muslera'nın özellikle Güney Amerika kökenli kalecileri yakından tanıdığı söyleniyor. Kendisi gibi G.Saray'a uzun yıllar hizmet edecek bir kalecinin ismini yönetime vermeli." dedi.
Frankfurt'un geçen yıl Flamengo'dan transfer ettiği Santos, bu sezon 6 maçta forma giydi ve kalesinde 10 gol gördü.
1 müsabakada gol yemeyen Brezilyalı kaleci, takımının Beşiktaş'ı 3-1 yendiği UEFA Avrupa Ligi maçında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti.
21 yaşındaki file bekçisi, Beşiktaş maçında kalesine gelen 11 şutun 10'unu kurtarmayı başarmıştı.
Kaua Santos'un Frankfurt ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek'in dev derbiye gidip gitmeyeceği ise netleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Brezilya ekibi Vasco da Gama, Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Carlos Cuesta’nın performansından memnun kaldı ve Kolombiyalı stoperin bonservisini almak için kısa sürede girişimlere başlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İtalya Serie A takımlarından Udinese'ye kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo performansıyla fark yaratmaya devam ediyor. Udinese Teknik Direktörü Kosta Runjaic de Parma maçında gol atan yıldız oyuncusu hakkında flaş açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak derbide, maç saati termometreler 11 dereceyi gösterecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)