Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hasreti 16 yıla çıktı
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Lille'e elenmesi sonrası sarı lacivertlilerin Devler Ligi hasreti 16 yıla çıktı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.08.2024 - 23:31
- Güncelleme Tarihi: 13.08.2024 - 23:33
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Lille ile Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Böylece, sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi hasreti de 16 yıla çıkmış oldu.
En son 2007-08 sezonunda Arthur Zico yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Fenerbahçe, G Grubu'nda Inter, PSV ve CSA Moskova'yla mücadele etmiş ve 11 puanla gruptan çıkmıştı.
Son 16 turunda Sevilla'yı penaltılarla geçen sarı lacivertliler, çeyrek finalde Chelsea'yi evinde 2-1 yense de deplasmanda 2-0'lık sonuçla Devler Ligi'ne veda etmişti.
Fenerbahçe, bu serüven sonrası Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başaramadı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray forması giyen Kazımcan Karataş, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç sonrası flaş açıklamalarda bulundu ve "Bugün yaşananları herkes gördü. Canımızı zor kurtardık" dedi.. -
Galatasaray'ın file bekçisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan maçın ardından açıklamalarda bulundu.