Galatasaray'ın yeni transferi Mertens'ten! 25 milyon Euro'luk yıldız geliyor
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde yapacağı takviyeleri netleştiren Cimbom'un, ilk bombası ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların, güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan o yıldız için harekete geçtiği öğrenildi. Galatasaray'ın ayrıca bu transferi gerçekleştirmek için Dries Mertens'i devreye sokacağı kaydedildi. İşte o futbolcu... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.04.2024 11:48
Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp duble yapmak isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Cimbom bir yandan mayıs ayında mutlu sona ulaşmak isterken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Yönetim, yeni sezonda yapacağı transferler için hazırlıklara başlamıştı. Sarı kırmızılı idareciler, teknik direktör Okan Buruk ile görüşerek transfer listesini belirlemişti.
Bu doğrultuda Galatasaray'ın kadrosuna katmayı planladığı futbolcu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
İtalya'da 8 sezondur aralıksız olarak son şampiyon Napoli'nin formasını giyen Piotr Zielinski, mavililerde kariyerinin sonuna yaklaştı.
Sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Polonyalı yıldız için ülkemizi oldukça heyecanlandıracak bir haber geldi. Zielinski, adım adım Süper Lig'e geliyor.
PIOTR ZIELINSKI, GALATASARAY'A DOĞRU
Çizme'de geçtiğimiz sezon Napoli'nin yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta başrollerden biri olan Piotr Zielinski, geleceği hakkında dikkat çeken bir karar verdi.
Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yıldız oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
İki taraf arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ancak Zielinski'nin sezon sonunda diğer tekliflere bakarak bir dönüş yapacağı kaydedildi.
MERTENS DEVREYE GİRECEK
Piotr Zielinski için Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens'in devreye girmesi bekleniyor.
Mertens ile Zielinski, uzun yıllar Napoli'de beraber forma giydiği ve aynı zamanda yakın birer arkadaş oldukları da biliniyor.
Zielinski'nin Mertens'in yeni sözleşme imzalayıp, imzalamayacağının da kararını etkileyebileceği öngörülüyor.
NAPOLI RAKAMLARI
Piotr Zielinski, Napoli formasıyla tüm kulvarlarda 362 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 51 gol ve 46 asist üretmeyi başardı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'i deplasmanda 4-2 yenen Galatasaray, lig aşamasındaki ilk puanlarını hanesine yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, sarı-kırmızılıların zaferini yorumladı. -
Manchester United'da Como karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından Michael Carrick'in taktiklerini eleştiren Bruno Fernandes'in açıklamaları gündem oldu. İngiliz ekibindeki kötü gidişat sürerken Portekizli yıldızın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Galatasaray ve Barcelona'nın da 32 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray, Lille deplasmanından 4-2'lik galibiyetle dönerek turnuvadaki ilk puanlarını aldı. Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, karşılaşmayı değerlendirdi.