Transferde son dakika! Fenerbahçe çok istemişti ocakta Galatasaray'a gidiyor
Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer dönemi için temaslarını hızlandıran Cimbom'dan bomba bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin yazın çok istediği o yıldız için devreye girdi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.11.2023 - 09:33
Süper Lig'de 11. hafta itibariyle liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.
Ligde ve Avrupa'da başarılı bir grafik çizen Cimbom'da gözler ara transfere çevrildi.
Süper Lig'de 11 maç sonunda 31 puan toplayan sarı kırmızılılar, ilk sırada bulunuyor.
Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'a kaybetmesiyle rakibini geçen Aslan, şu ana kadar çıktığı 11 mücadelede 10 galibiyet elde etti.
Galatasaray 10 galibiyetin yanı sıra 1 beraberlik aldı.
Devler Ligi'nde de gruptan çıkma şansını sürdüren Cimbom, ocak ayında yapacağı transferler için gaza bastı.
Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren yönetim, ocak ayı için geniş bir transfer listesi belirlemişti.
Devre arasında en doğru isimleri bulma hedefinde olan sarı kırmızılı kurmaylar, en az 3 transfer yapmayı hedefliyor.
Yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Aslan, bazı futbolculardan istediği katkıyı alamamıştı.
Galatasaray'da özellikle Angelino, Ndombele, Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu gibi oyuncuların performansı sınıfta kaldı.
Hatta bu isimlerden bazılarıyla yollar kısa süre içinde ayrılabilir.
Kadroda yaşanan bazı sorunlar nedeniyle de ocak ayında transfer ihtiyacı doğdu.
Yönetim ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması durumunda ekonomik olarak daha rahat hamleler yapabilecek.
Bu durumu da hesaba katan Dursun Özbek ve kurmayları, transferde bütçe yükseltme kararı aldı.
Ocak ayında orta saha bölgesine transfer yapma kararı alan Cimbom'un gündemine ise sürpriz bir yıldız geldi.
Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde gündemine gelen yıldız isim için devreye girdiği iddia edildi.
Sarı kırmızılılar bu hamleyle ocak ayının en bomba transferini gerçekleştirebilir.
Ayrıca Cimbom ezeli rakibine de önemli bir transfer çalımı atabilir.
İşte o isim...
G.SARAY'DAN DANILO BOMBASI!
Galatasaray'ın, Fransız temsilcisi PSG'de forma giyen Danilo Pereira'yı gündemine aldığı öne sürüldü.
Fenerbahçe, yaz transfer döneminin son günlerinde Danilo için yoğun uğraş vermiş ancak bu transferden olumlu sonuç alamamıştı.
Cimbom'un ise 32 yaşındaki orta sahanın transferini ocak ayında bitirmeye yakın olduğu iddia edildi.
Sarı kırmızılıların Fransız devinde mutsuz olan yıldız futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istediği belirtildi.
PSG'nin ise istediği verimi alamadığı Portekizli oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.
Yeni bir maceraya atılmak isteyen ve uzun süreli bir sözleşmeye 'evet' demesi beklenen Danilo'nun da Galatasaray seçeneğine olumlu yaklaştığı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Ocak transferi için çalışmalarına başlayan Galatasaray, orta saha mevkisine öncelik verdi. Rotasyonu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılar, CSKA moskova'nın genç yıldızı için harekete geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar.. (GS spor haberi) -
Süper Lig geride kalan 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray'da gözler RAMS Başakşehir maçına çevrildi. Sarı kırmızılılarda son haftalarda gündem olan konu ise Icardi mi oynayacak yoksa Osimhen mi sorusu oldu. İşte Buruk'un Başakşehir maçı muhtemel 11'i... GS SPOR HABERLERİ -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı 1-0 kaybeden Liverpool'da Arne Slot'un uykuları kaçtı. Slot, hafta sonu Manchester United ile oynayacakları maç öncesi yine Galatasaray'dan bahsetti. İşte detaylar... -
Galatasaray mağazacılık ve sponsorluk gelirleriyle birlikte ekonomik anlamda kalkınma hamlelerini yaptı. 40 milyon Euro'luk ödeme gerçekleştiren sarı-kırmızılılar UEFA'ya borçsuzluk kağıdını gönderdi.