Böyle transfer Türkiye'ye gelmedi! Galatasaray'dan ocak ayında bomba hamle
Bu sezon flaş futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Milli araya moralli giren sarı kırmızılılarda gözler transfere çevrildi. Devre arası için çalışmalara başlayan yönetim, taraftarları yeniden heyecanlandıracak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Transfer listesini büyük ölçüde belirleyen Cimbom'un, dünyaca ünlü yıldız için devreye girdiği belirtildi. İşte o isim ve detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.10.2023 09:43
Bu sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı kırmızılılar Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.
Cimbom'un gollerini Icardi ve Davinson Sanchez kaydetti.
Aslan bu sonuçla milli araya moralli girdi.
Ligde Fenerbahçe'nin arkasında 2. sırada bulunan Galatasaray, şu ana kadar 8 karşılaşmada 22 puan topladı.
Sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi'nde ise iki hafta sonunda 4 puan aldı.
Özellikle Manchester United zaferiyle büyük sükse yapan Cimbom, gruptan çıkma adına önemli avantaj elde etti.
Aslan'da milli araya girilen bu hafta gözler artık devre arasında yapacak hamlelere çevrildi.
Son iki sezondur çok iyi transferler yapan yönetim, ocak ayında da gerekli takviyeleri yaparak mayıs ayında mutlu sona ulaşmak istiyor.
Bu doğrultuda hem izleme komitesi ve Okan Buruk ocak ayında gerçekleşmesi planlanan transferler için çalışmalara başladı.
Sarı kırmızılılarda ayrılacak oyuncuların yavaş yavaş belli olmasının ardından sıra devre arasında yapılacak transferlere geldi.
Takımdaki birlik ve beraberliği bozmak istemeyen Okan Buruk, yönetimden 1 ya da 2 transfer talep etti.
Bu bölgelerin ise savunma ve hücum hattına olacağı öne sürüldü.
İlk olarak izleme komitesinin önerdiği oyuncuları takip eden yönetim, menajerlerin de sunduğu futbolcuları mercek altına aldı.
Ocak ayı için geniş bir transfer listesi yapmaya başlayan sarı kırmızılı idareciler, bu isimleri teknik direktör Okan Buruk'un onayına sunmaya başladı.
Bu doğrultuda Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir futbolcunun geldiği iddia edildi.
Sarı kırmızılıların yaz transfer döneminde olduğu gibi ocak ayında da bomba hamleler yapmaya hazırlandığı belirtildi.
Yönetimin gündeme gelen o isim için ciddi çalışmalar yaptığı ve bu operasyonu gizli yürüttüğü öne sürüldü.
Galatasaray'ın bu transfer hamlesinin büyük sükse yaratacağı aktarıldı.
İşte Aslan'ın hedefindeki o yıldız...
G.SARAY'DAN SUAREZ BOMBASI!
Galatasaray'ın, Brezilya Ligi takımlarından Gremio'da forma giyen Luis Suarez için devreye girdiği iddia edildi.
Sarı kırmızılıların devre arasında en az 2 yabancı futbolcuyla yollarını ayıracağı ve Suarez'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
36 yaşındaki golcünün Gremio olan kontratı 2024 yılında sona erecek.
Ancak Luis Suarez aralık ayında takımdan ayrılmak için Gremio yönetimiyle anlaşmaya varmıştı.
Aralık ayında takımdan ayrılacak tecrübeli futbolcunun ilk başta Amerika'ya gitmeyi planladığı ancak Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Rus gazeteci Ilya Egorov, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Aleksey Batrakov ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Egorov; genç oyuncunun, sarı-kırmızılılarda 10 numaralı formayı giyme durumu hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Stuttgart maçında sol dizi esneyen Victor Osimhen ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı golcünün sahalardan uzak kalacağı süre ve yeniden formasına kavuşacağı maç belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Stuttgart maçı sonrası sol dizinden sakatlık yaşadığı açıklanan Victor Osimhen'in başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun günlük değerlendirmelerle takip edileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi VAR koltuğunda oturacak hakemler açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)