Galatasaray'dan ocak ayı operasyonu! Transferi Icardi bitirecek
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı devirerek havaya giren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Devler Ligi'nde son 16'ya kalmak isteyen Cimbom, ocak ayı için de transfer çalışmalarına başladı. Birçok isimle temas halinde olan Aslan, Mauro Icardi'nin eski takım arkadaşına kancayı attı. İşte o futbolcu ve transferin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.10.2023 10:52
Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı sonuçlar alan Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı.
Sarı kırmızılılar, Manchester United zaferinin ardından hedef büyülttü.
Camia, Devler Ligi gruplarından çıkma ihtimalini ciddi olarak seslendirmeye başladı.
Başkan Dursun Özbek ve idarecilerin, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalınması halinde transfer politikasında değişikliğe gideceği öğrenildi.
Sarı kırmızılı kurmayların ocak ayında bazı bölgelerin kalitesini artırmaya yönelik hamleler yapacağı kaydedildi.
Teknik Direktör Okan Buruk'un da görüşünün bu olduğu aktarıldı.
Başarılı hocanın 1'i yerli olmak üzere 3 transfer istediği öne sürüldü.
Hatta Okan Buruk'un şimdiden transfer talep ettiği mevkileri yönetime sunduğu iddia edildi.
Okan Buruk'un özellikle orta saha ve sol bek bölgesine transfer istediği bildirildi.
Galatasaray'da devre arasında bu iki bölgeye hamle yapılması bekleniyor.
Ayrıca Sacha Boey ve Victor Nelsson'a birçok kulübün talip olduğu ve bu isimlerin gitmesi halinde yerlerine takviye yapılacağı ifade edildi.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren ve Avrupa'dan birçok futbolcuyu mercek altına alan Cimbom'un gündemine sürpriz bir futbolcu geldi.
Sarı kırmızılıların sol bek mevkisinde Angelino'nun önüne geçebilecek bir isim aradığı biliniyordu.
Bu doğrultuda listesindeki oyuncuları belirleyen Aslan, İtalya Ligi'nden bir yıldız için harekete geçti.
Galatasaray'ın, Icardi'nin Inter'de birlikte forma giydiği eski takım arkadaşına talip olduğu öne sürüldü.
Ocak ayı için o yıldızı kadrosuna katmak isteyen yönetim, transfer için Icardi'den destek almayı planlıyor.
Sarı kırmızılıların gündemine gelen o isme teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği belirtildi.
Yönetim bu gelişmeler sonrası temaslarını hızlandırdı.
İşte o futbolcu ve detaylar...
G.SARAY'DAN BIRAGHI OPERASYONU!
Galatasaray, Serie A takımlarından Fiorentina'da boy gösteren Cristiano Biraghi'yi kadrosuna katma peşinde.
Sarı kırmızılılar, İtalyan ekibinde kaptanlık yapan 31 yaşındak futbolcuyu kiralamak istiyor.
Cimbom ayrıca yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmayı planlıyor.
Fiorentina'nın ise tecrübeli sol beki göndermeye sıcak bakmadığı kaydedildi.
İtalyan temsilcisinin ancak 9-10 milyon Euro civarında bir bonservis teklifi gelmesi durumunda transfer izin vereceği aktarıldı.
İki taraf arasında görüşmelerin şu an için yavaş olduğu ancak ilerleyen dönemlerde temasların artacağı öne sürüldü.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçında Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların Victor Osimhen'den yoksun çıktığı maçlardaki o istatistik dikkat çekti. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray, deplasmanda Sporting ile karşı karşıya geldi. Lizbon'daki Jose Alvalade Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibine 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Galatasaray, sezon başından bu yana çıktığı resmi maçlardaki ilk yenilgisini yaşadı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, Sporting Lizbon-Galatasaray mücadelesini dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS Spor haberleri) -
Galatasaray forması ile gösterdiği performansla eleştirilerin odağı olan yıldız furbolcu için ülkesinden dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Deneyimli teknik adam, yıldız ismin milli takım kariyerinin bittiğini öne sürdü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray, deplasmanda Sporting'e 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Galatasaray, sezon başından bu yana çıktığı resmi maçlardaki ilk yenilgisini yaşadı. Karşılaşmanın ardından Sabah Gazetesi yazarı, Sporting Lizbon-Galatasaray mücadelesini dikkat çeken ifadelerle değerlendirirken, maçın hakemine eleştirilerde bulundu. İşte o sözler... (GS spor haberi)