GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - Mauro Icardi'de mutlu son! İşte ödenecek rakam
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, transferi için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Mauro Icardi'yi yeniden renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Fransız basını, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen yıldız golcünün bonservisi için ödenecek ücreti duyurdu. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.07.2023 13:16
Geçtiğimiz sezonu zirvede noktalayarak taraftarına şampiyonluk armağan eden Galatasaray'da taraftarları heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.
İkinci ön eleme turundan başlayacağı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları hızlandı.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda ilerleyecek olan yönetimin önceliği ise forvet transferi...
Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi biten Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ile yollarını ayırdı.
Ligue 1 ekibi Nantes ise sezon başında sarı-kırmızılılardan kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandı.
Fransız temsilcisi, golcü futbolcunun transferi için Galatasaray'a 5.75 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.
Sarı-kırmızılılarda geleceği en çok merak edilen isimlerin başındaysa Mauro Icardi geliyor.
Arjantinli yıldız, sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarları adeta mest etti.
30 yaşındaki forvet, ligde çıktığı 24 maçta 22 gol ve 7 asist kaydederek şampiyonlukta başrol oynayan isimlerden biri oldu.
Icardi, Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından PSG'ye döndü.
Golcü oyuncuya Suudi Arabistan'dan 20-25 milyon Euro civarında teklifler geldiği iddia edilmişti.
Ancak Mauro Icardi'nin Suudi Arabistan'a gitmeye sıcak bakmadığı ve teklifleri reddettiği öğrenildi.
Galatasaraylı yöneticiler, Arjantinli dünya yıldızının bonservisini almak için görüşmelerini sürdürürken, sarı-kırmızılı taraftarların beklediği haber geldi.
ICARDI GALATASARAY'A YAKIN
Dünyanın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Galatasaray'ın Mauro Icardi'yi transfer etmeye yakın olduğunu yazdı.
10 MİLYON EURO ÖDENECEK
fotomac.com.tr'nin derlediği habere göre, sarı-kırmızılıların Icardi transferi için PSG'ye 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.
İşte o haber...
DİĞER HABERLER
-
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Barcelona'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar zorlu mücadelede rakibini devirerek bir kez daha tarih yazmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise sahaya süreceği ilk 11'i netleştirdi. İşte Galatasaray-Barcelona karşılaşmasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Devler Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'ı değerlendirdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta, yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın, dolayısıyla dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz." ifadelerini kullandı.