Herkes bu transferi konuşacak! Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi bombası
Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü devirerek şampiyonluğunu Fenerbahçe derbisi öncesi ilan eden Galatasaray, ezeli rakibini de 3-0 mağlup ederek bunu taçlandırdı. Sezonu kapatan sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına ise hız verdi. Şampiyonlar Ligi klasında bir kadro kurmak isteyen Cimbom, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda ilerliyor. Cimbom'da başkan vekili Erden Timur, tam yetkiyle görüşmelerini sürdürürken, sürpriz transfer harekatının detayları da ortaya çıktı. İşte G.Saray'daki son gelişmeler ve o yıldız... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2023 - 12:59
- Güncelleme Tarihi: 07.06.2023 - 16:27
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla devirdi ve şampiyonluğunu taçlandırdı.
Bitime 2 hafta kala mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlileri de mağlup ederek çifte mutluluk yaşadı.
Kanarya'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Cimbom, 8 sezondur sahasında ezeli rakibini yenemiyordu.
Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin golleriyle yine aynı tarife uygulanırken, bu seriye de son verildi.
Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Cimbom, transfer harekatına şimdiden başladı.
Şampiyonlar Ligi'nde ön elemelerde sahne alacak Aslan, Avrupa'da ses getirecek bir kadro kurmak istiyor.
Bilindiği gibi geçen sezon Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira gibi yıldız isimler alınmıştı.
Devre arasında da kadro, Nicolo Zaniolo gibi bir futbolcuyla güçlendirilmişti.
Bu isimler takımın omurgası ve ilk 11'in vazgeçilmezleri olurken, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.
Yeni sezonda da harekatını sürdürecek G.Saray'da, teknik direktör Okan Buruk transferde ince eleyip sık dokuyor.
Başkan Dursun Özbek'ten tam yetki alan Erden Timur ise çalışmalarına hız verdi.
CİMBOM'A BÜYÜK PİYANGO!
G.Saray'da özellikle bu sezon gösterdikleri performansla Avrupa devlerinin radarına giren birçok isim bulunuyor.
Cimbom'da Sacha Boey, Victor Nelsson, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu'na teklifler geldiği biliniyor.
Yönetim cazip bir teklif gelmesi halinde bu yıldızların ayrılmasına izin verecek.
İLK HEDEF ICARDI AMA...
Derbi sonrası konuşan başkan Dursun Özbek, Icardi'yi transfer etmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.
Dursun Özbek, "Biz Galatasaray'ın taraftarını mutlu edecek, kurucumuz Ali Sami Yen'in söylediği gibi Avrupa'da yabancı takımları yenmek için takım kuruyoruz. Geçen senenin başında da böyle ifade ettik, sonucu gördünüz.
Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Galatasaray her sene orada olması gereken bir kulüp. Transfer politikamızı ona göre belirledik. Gayemiz Galatasaray taraftarını mutlu etmek.
Icardi sevgisini kutlamalarda gördünüz. Herkesin çok sevdiği, son derece beyefendi, Galatasaray'ı seven ve büyük bir golcü. Biz de Galatasaray'da kalması için çalışmalarımızı yapıyoruz.
Bütün gücümüzle bunun peşindeyiz. İnşallah iyi bir sonuca ulaşırız." ifadelerini kullandı.
Icardi de her fırsatta İstanbul'a mutlu olduğunu ifade etse de, G.Saray başka yıldızları da listesinde barındırıyor.
Gelen bütçeyle de Devler Ligi klasında bir takım kurulmak isteniyor.
Bu doğrultuda öncelik ise kulüpleriyle sözleşmesi bitecek isimler olacak.
İşte o dünya yıldızı...
KARIM BENZEMA BOMBASI!
Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'den ayrılacağı açıklanan Karim Benzema, sürpriz bir şekilde listeye girdi.
2009'dan beri eflatun-beyazlılarda forma giyen Fransız golcü, yeni bir maceraya atılacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 6 Aralık tarihinde oynanan Bursaspor maçında yaşananlar hakkında açıklama yayınladı. -
Devre arasında bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Milan'ın golcüsü Santiago Gimenez'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Yönetimin, Meksikalı oyuncuyu takıma getirmek için İtalyan devine yapacağı teklif belli oldu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 15 haftada topladığı 36 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray, devre arası için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların ocak transfer döneminde de en az 4 takviye yapacağı iddia edildi. İşte detaylar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 9 Aralık Salı günü deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Sarı kırmızılılar kritik maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Okan Buruk'un mücadele öncesi futbolculara özel bir talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)