Cristian Tello için Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi!
Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor'da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi adına güçlü bir kadro kurmak için girişimlere başlandı. Bordo-mavililerin bir süredir gündeminde olan Real Betis'ta forma giyen Cristian Tello için İspanyol basınında yer alan ve aspor.com.tr editörü Mehmet Cem Çakır'ın derlediği habere göre Galatasaray'da devreye girdi. İşte Tello transferindeki son gelişmeler... (TS-GS transfer haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.04.2022 10:43
Süper Lig'de 5 puan daha aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzonspor'da gözler gelecek sezon transferlerine çevrildi.
Bordo-mavililer bir süredir görüşme halinde olduğu ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tello için girişimlerini sürdürüyor.
30 yaşındaki İspanyol futbolcu için ülkesinde yer alan ve aspor.com.tr editörü Mehmet Cem Çakır'ın derlediği habere göre Galatasaray'da Tello için harekete geçti.
Tello bu sezon 31 karşılaşmada 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı.
.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Manchester United'da Como karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından Michael Carrick'in taktiklerini eleştiren Bruno Fernandes'in açıklamaları gündem oldu. İngiliz ekibindeki kötü gidişat sürerken Portekizli yıldızın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Galatasaray ve Barcelona'nın da 32 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. -
Geçtiğimiz sezon sonu kontratının bitmesi sonrası takımdan ayrılan ve yaz transfer döneminde herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamayan Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arjantin basını, tecrübeli golcüye talip olan iki takımı duyurdu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu.