GALATASARAY HABERİ - Okan Buruk'a Burak Elmas duvarı!
Galatasaray'da Fatih terim ile yolların ayrılmasının Domenec Torrent'i göreve getiren sarı-kırmızılılarda İspanyol hocadan beklenilen performans sergilenmedi. Bu gelişmenin ardından adı Galatasaray ile anılan Okan Buruk konusunda ise flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Burak Elmas'ın Buruk'un takımın başına geçmesine sıcak bakmadığı öğrenildi. (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.02.2022 - 06:40
Domenec Torrent'ten umudu kesen Galatasaray taraftarlarının takımın başında görmek istediği isimlerin başında Bülent Korkmaz ve Okan Buruk geliyor. Ancak Başkan Burak Elmas'ın özellikle Okan Buruk'a sıcak bakmadığı belirtiliyor.
Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun Inter'e transfer olduğu dönemde futbol şube sorumlusu olan Elmas'ın iki futbolcuya bedavaya kulüpten ayrılmamaları için telkinlerde bulunduğu ama sözünü dinlettiremediği belirtildi.
Fotomaç'ın derlediği habere göre Burak Elmas'ın "Bu şekilde giderseniz bir daha Galatasaray'ın kapısından geçemezsiniz" dediği iddia edildi.
BEDELSİZ GİTTİ
Futbolculuğu döneminde, Galatasaray'da önemli başarılara imza atan Okan Buruk, Emre Belözoğlu ile birlikte Temmuz 2001'de bedelsiz olarak İnter'in yolunu tutmuştu. Bu durum sarı-kırmızılı camiada uzun süre tartışılmıştı.
TEPKİLER AZALDI
Buruk'un 2004'te Galatasaray'a dönmesi gündeme gelmiş ancak tepkiler nedeniyle Buruk, Beşiktaş'a gitmişti.
Bu kez taraftarlar, Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan Buruk'a sıcak bakıyor ama Elmas'ın ne yapacağı bilinmiyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların son olarak Göztepe'den o futbolcuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların oyuncunun transferi için Ahmed Kutucu'yu gözden çıkardığı da öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın eski golcüsü Milan Baros, sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşma öncesinde RAMS Park'ta üçlü çektirdi. İşte o anlar... -
Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak sürpriz bir gelişme yaşandı. Cimbom'un Kocaelispor'dan Habib Keita ile yakından ilgilendiği aktarıldı. İşte haberin detayları... -
Galatasaray'daki geleceği belirsiz hale gelen Mauro Icardi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak sarı-kırmızılı camiadan Arjantinli yıldızın sözleşmesi hakkında radikal karar geldi. İşte detaylar...