Galatasaray ile SIXT arasında yeni forma sponsorluğu anlaşması gerçekleştrdi
Galatasaray Kulübü forma göğüs ve sırt sponsorluğu için araç kiralama firması SIXT ile yıllık 29 milyon lira olan mevcut anlaşmasını, 50 milyon lira bedelle 2+3 yıllığına yeniledi. Sarı-kırmızılı kulüp, stat isim hakkı anlaşmasının ise ekim ayında imzalanacağını duyurdu. (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.09.2021 19:00
- Güncelleme Tarihi: 22.09.2021 09:58
Galatasaray Kulübü, forma göğüs ve sırt sponsorluğu için araç kiralama firması SIXT ile yeni bir anlaşma sağlandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce SIXT rent a car Türkiye ve Magdeburger Sigorta ile yıllık 29 milyon lira karşılığı imzalanmış olan anlaşmanın, 50 milyon lira bedelle 2+3 yıllığına yenilendiği belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Yönetim kurulumuzun seçim döneminde stat ve forma sponsorlukları ile ilgili vermiş olduğu taahhütlerin gereği olarak forma göğüs ile sırt sponsorlukları için, ticari unvanı gizlilik gereği açıklanamayan bir başka firmayla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk bir projeksiyon üzerinde anlaşılmış ve anlaşılan mali şartlar, SIXT Türkiye ile imzalanan sözleşmedeki rüçhan hakkı uyarınca öncelikle kendilerine teklif edilmiştir. Bu teklifin kabul edilmesi üzerine, şirketimiz ile SIXT Türkiye arasında, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak kaydıyla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk 249 milyon 350 bin lira+KDV bedelle anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşma kapsamında, forma göğüs ve sırt için belirlenen sponsorluk bedeli, sezonluk 29 milyon lira+KDV'den, sezonluk ortalama 50 milyon lira+KDV'ye yükseltilmiştir."
Öte yandan Galatasaray Kulübü, seçim dönemindeki taahhütlere uygun olarak stat isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreninin ise ekim ayı içerisinde gerçekleştirileceğini ilan etti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar gol düellosuna sahne olan maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Öte yandan Cimbom'un Devler Ligi'nde kalan fikstürü merak ediliyordu. İşte Aslan'ın kalan maçları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2 yendi. Mücadelenin ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2'lik skorla mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Mücadele sonrası başta Fransız basınında olmak üzere Avrupa medyasında flaş manşetler atıldı ve Lille'in Galatasaray karşısında çaresiz kaldığı vurgusu yapıldı. İşte o manşetler... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar 6 golün çıktığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı ve Devler Ligi'ndeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)