Canlı skor | PSV Galatasaray maçı CANLI (PSV – Galatasaray canlı)
Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turu maçında PSV ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. PSV-Galatasaray maçının canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.07.2021 - 23:16
- Güncelleme Tarihi: 21.07.2021 - 23:30
PSV - GALATASARAY MAÇI 11'LERİ
PSV: Drommel, Mwene, Silva, Boscagli, Max, Van Ginkel, Sangare, Madueke, Götze, Vertessen, Eren Zahavi
GALATASARAY: Muslera, Alpaslan, Marcao, Luyindama, Ömer, Aytaç, Emre Kılınç, Arda Turan, Jesse Sekidika, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel
🚑 2 FUTBOLCU POZİTİF
Galatasaray Kulübü, futbol takımı oyuncuları, teknik heyet, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlar için yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncunun testinin pozitif çıktığını açıkladı. Oyuncuların tedavi ve karantina sürecinin başladığı aktarıldı.
ALEJANDRO HERNANDEZ YÖNETECEK
İki takım arasında mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez düdük çalıyor. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapıyor. Galatasaray 28 Temmuz'da rövanşta PSV'yi Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Tur atlayan takım, Celtic-Midtjylland eşleşmesinin kazananıyla karşı karşıya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Son olarak Bodo/Glimt formasıyla futbol kariyerini noktalayan Galatasaray'ın eski oyuncusu Omar Elabdellaoui, Fotomac.com.tr'den Enes Cevahirci'nin sorularını yanıtladı. Sarı kırmızılı takımda oynarken yaşadığı talihsiz olay hakkında konuşan Omar, Fatih Terim ve taraftarlara dair de çok özel ifadeler kullandı. İşte Omar'ın tüm açıklamaları... -
Trabzonspor, ilk gününden itibaren yakından takip ettiği 'Mattia Ahmet Minguzzi davası' ile ilgili resmi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımda bulundu. Ahmet Minguzzi'nin davasında açıklanan kararın ardından yapılan paylaşımda 'Kuzey unutmaz Ahmet... Unutmaz!' ifadeleri yer aldı. Fırtına'nın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Norveç ekibi Bodo/Glimt ile yarın evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. -
Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, “Galatasaray’ın bireysel olarak çok yetenekli oyuncuları var. Onlara kontra atak fırsatı verirsek çok tehlikeli olurlar. Onlara çok alan tanırsak bu boş alanda çok iyi işler çıkaracak üst düzey oyuncuları var. Buna dikkat etmemiz gerekiyor. Yarın önemli bir sınav vereceğiz. Oyunu iyi kontrol etmemiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara boş alan vermememiz gerekiyor" dedi.