Son dakika transfer haberi: Galatasaray'a Mbaye Diagne müjdesi! 3 takım...
Galatasaray'da yeni sezon kadro planlaması çalışmaları son sürat devam ederken, İngiltere'ye kiralanan Mbaye Diagne'nin durumu netleşiyor. 12 ismin sözleşmesi sona eren ve takviye için düğmeye basan sarı-kırmızılılar, Senegalli forvetten gelecek bonservis parasını yeni transferlerde kullanmayı hedefliyor. Aslan'ın eldgöndermek istediği 29 yaşındaki golcüye İngiltere'den 3 takımın talip olduğu iddia edildi . İşte detaylar.. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.05.2021 - 11:53
- Güncelleme Tarihi: 19.05.2021 - 15:36
Galatasaray'a Mbaye Diagne piyangosu vurdu. Yeni yapılacak takviyelere kaynak arayışında olan sarı-kırmızılılara transferi Senegalli golcü yapacak.
Hürriyet'in haberine göre, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne, Premier Lig'de sergilediği performansla Galatasaray'ın sorunlarına ilaç olacak.
Takımı küme düşse de Premier Lig'de ortaya koyduğu futbolla birçok İngiliz kulübünün ilgilendiği ve temasta bulunduğu Diagne, sarı kırmızılıların bu sezon kadro planlaması ve transfer bütçesi adına elini rahatlatacak.
Yarım sezon forma giydiği West Bromwich'te 3 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Diagne, Watford, Brighton ile C.Palace'ın gündeminde.
Bu sezon da UEFA Finansal Fair Play anlaşması gereği 'sattığın kadar al' yani geliri kadar bonservis ve kiralama bedeli harcaması yapması gereken G.Saray, Diagne'nin transferinden elde edeceği gelirle artıya geçip Halil başta olmak üzere yapacağı takviyeleri için bütçesini hazırlamak istiyor.
Sarı kırmızılılar, Mbaye Diagne için 7.5-8 milyon Euro düzeyinde bir bonservis geliri bekliyor.
Halil Dervişoğlu'nun bonservisini almaya çalışan ve Brentford ile masaya oturmaya hazırlanan G.Saray'ın eli Senegalli golcünün satışından kazanılacak para ile güçlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün için Atletico Madrid devreye girdi. İspanyol ekibi, yıldız ismi milli maçlarda scout göndererek izletti. İşte transfer planları... GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray'da transfer perdesinin kapanmasına günler kala çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılılar, Anderlecht'te forma giyen Belçikalı 10 numara Mario Stroeykens için harekete geçti. Dries Mertens'in süreçte aktif olarak rol oynadığı öğrenildi. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Eyüpspor'a konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesi sarı kırmızılılarda gözler yeni transferlere çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk, mücadele öncesi Uğurcan Çakır, İlkay Gündoğan ve Singo hakkındaki kadro kararını verdi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Özbek, "Son derece başarılı bir sermaye artışı yaptık. Yaklaşık 13.5 milyar TL sermayeye yükseldik. Pozisyonumuza bakınca borsada, Galatasaray Sportif AŞ 21.2 milyar TL değerle Türkiye'nin en değerli spor kulübüdür. Hiç kimse başka şekilde biz değerliyiz demesin. Halep orada arşın burada. Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin en değerli spor kulübüdür." dedi.