Hatayspor Galatasaray maçı sonrası Levent Şahin: İzahı yok
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a konuk oldu ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların yardımcı antrenörü Levent Şahin açıklamalarda bulundu. Şahin, "Reaksiyon Galatasaray için yeterli değildi" dedi. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2021 - 21:51
- Güncelleme Tarihi: 03.04.2021 - 22:29
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin açıklamalarda bulundu.
İşte Şahin'in o açıklamaları:
"Bu geceyi bizim için izahı olmayan maç olarak değerlendiriyoruz. Hepimiz bu maçtan sonra özeleştiri yapıp buradan nasıl dersler çıkaracağımızı değerlendireceğiz. Milli maçlar sonrası maalesef bu tür maçlarla ve sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Bugün bizi üzen şey sonuçtan ziyade sahada göstermediğimiz tepki, şahsımıza, kişiliğimize ve Galatasaray'a yakışmayan bir mücadele olmasıydı. Bu tür durumlarla ilk kez karşılaşmıyoruz. Daha önce de karşılaştık. Sonuçta Galatasarayız. Bunu nasıl yönetiriz, buradan nasıl çıkarız bunun hesaplarını yapacağız. Sonuçtan ziyade oynanan oyun ve gösterilen mücadeleden ötürü camiamızdan ve taraftarımızdan kendi adıma özür diliyorum.
Bu oyun yeterli değil. Bununla ilk kez karşılaşmıyoruz. Kalan maçlarda ne yapabiliriz, süreci nasıl yönetebiliriz, buradan nasıl çıkabiliriz, bunların hesaplarını yapacağız. Kendimize ve Galatasaray'a yakışan şekilde bu süreçten en kısa sürede çıkmaya çalışacağız. Oyuna dahil olan arkadaşlar bir tepki verdiler. Bu Galatasaray için yeterli, değildi. Sonuçtan çok bizi oynanan oyun ve verilen mücadele üzdü. Sadece oyuncu grubu olarak değerlendirilmesin. Hepimiz buna dahiliz."
DİĞER HABERLER
-
Ocak ayı transferleri için kolları sıvayan Galatasaray, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman'ı yeniden gündemine aldı. Yaz transfer döneminde de adı sarı-kırmızılı ekiple anılan Nijeryalı yıldızı Okan Buruk'un da çok istediği aktarıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer için düğmeye basıldı. Sarı kırmızılılarda buna göre orta saha için gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılılarda yönetim ve Okan Buruk'un toplantısının ardından girişimler başlayacak. GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray Avrupa'da zirveye oynuyor. Sarı kırmızılılar, geride kalan 8 haftanın ardından 10 büyük lig baz alındığın ilk 4 takım arasına girdi. İşte dikkat çeken o istatistik. GS SPOR HABERLERİ -
Suudi ekibi NEOM SC'den teklif alan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulüpte devam etmek için fedakarlığa gitti. 32 yaşındaki golcü Cimbom'da kalabilmek için mevcut sözleşmesindeki bonustan vazgeçme kararı aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)