Galatasaray Etebo ile kazanamıyor!
Süper Lig'de 31 maç geride kalırken Galatasaray, 7 maçtan puansız ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Etebo, bu maçların 5'inde ise ilk 11'de forma giydi. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2021 00:28
Galatasaray'da Etebo tartışılıyor. Geldiği günden beri beklenen performansı ortaya koyamayan Nijeryalı orta saha oyuncusu ilginç bir istatistiğe imza attı. Galatasaray'ın bu sezon toplamda 7 kez yenilirken bunların 5'inde Etebo ilk 11'de sahadaydı. Alanyaspor maçında kırmızı kart gördü. Beşiktaş maçında 80'de oyundan alındı. Nijeryalı bu sezon 6 maçta 90 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılılar bu 6 maçın 3'ünde (Kasımpaşa, Ankaragücü, Rizespor) sahadan yenilgiyle ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)