Son dakika spor haberleri: Galatasaray yeni hedefini belirledi! 21 günde...
Galatasaray, 21 günde 5 kritik maça daha çıkacak. Zorlu seri cumartesi akşamı BB Erzurumspor maçıyla başlayacak. Terim milli araya kadar oynanacak 5 maçı da kayıpsız geçmek istediğini talebelerine iletti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2021 02:26
Süper Lig'de son 7 maçından galibiyetle ayrılmayı başaran ve zirvenin sahibi olan Galatasaray yeni hedefini belirledi. Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları, 21 Mart'taki milli araya kadar oynanacak 5 maçtan 15 puan istiyor. 21 gün içinde ilk olarak Türk Telekom Stadı'nda Erzurumspor'la karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, haftaya Çarşamba akşamı Ankaragücü'ne konuk olacak.
ARADAKİ PUAN FARKINI AÇACAK
Ankara dönüşünde Sivasspor'u konuk edecek olan Galatasaray sonra Kayserispor deplasmanına gidecek. Aslantepe'deki Rizespor maçıyla 21 Mart'ta milli araya girecek olan Galatasaray'da Terim, öğrencilerinden rehavete kapılmadan savaşmalarını istedi. Galatasaray bu 5 maçta kayıp vermezse galibiyet serisi 12'ye çıkacak. Terim böylece rakipleriyle aradaki farkın da açılacağına inanıyor.
İLK YARI 13 PUAN TOPLADI
Galatasaray arka arkaya Erzurum, Ankaragücü, Sivas, Kayseri ve Çaykur Rize ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip ligin ilk yarısında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet almış sadece Kayseri ile evinde berabere kalmıştı.
(Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Ve son şampiyon Galatasaray'da transfer operasyonu hız kazandı. Yaz dönemini sessiz geçiren sarı kırmızılılar, ligin başlamasına kısa bir süre kala transferde adeta gaza bastı. Bu doğrultuda Cimbom'un dev bir transfer harekatına hazırlandığı ve bugüne kadar ismi hiç çıkmamış flaş bir yıldızın peşinde olduğu öğrenildi. İşte o futbolcu ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen'e Avrupa'dan ilgi sürüyor. İngiliz devi Arsenal'ın, Nijeryalı forvet için sarı-kırmızılılara takas artı bonservis bedeli içeren bir teklif sunduğu öne sürüldü. İşte detaylar... -
Rafael Leao transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın, Portekizli yıldızla prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların şimdi Milan'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. İşte Cimbom'un transfer planı... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan yeni bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)