Galatasaray'dan Telles açıklaması!
Bir dönem Galatasaray forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan Alex Telles ile ilgili sarı-kırmızılı takımdan bir değerlendirme geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2020 - 19:09
Galatasaray Scout Şefi Emre Utkucan, Manchester United'a transfer olan eski oyuncuları Alex Telles ile ilgili The Athletic'e bir değerlendirme yaptı.
Telles'in bu transferi hak ettiğini belirten Utkucan, "2-3 yıldır çok üst düzey seviyede futbol oynuyordu. Bu transfer daha önce neden olmadı, bilemiyorum. Sanırım transfer piyasasının durumu ve Porto'nun istediği para nedeniyle böyle oldu. Ancak o özellikle son 2 yıldaki formu nedeniyle bu seviyeyi hak ediyordu. Bir sol bek için hücum özellikleri dikkat çekici." dedi.
"TELLES HARİKA ŞEYLER YAPACAK"
Brezilyalı oyuncunun adaptasyon için zaman ihtiyacı olacağını da vurgulayan Utkucan, "Manchester United çok büyük bir kulüp ve standartlar daha farklı. Premier Lig de fiziksel bir lig ve adaptasyon için zamana ihtiyacı olacaktır ancak Telles'i, mental gücünü ve özelliklerini biliyorum. Eminim harika şeyler yapacak." ifadelerini kullandı.
Galatasaray, Alex Telles'i 2014 yılında Gremio'dan 6,15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmiş ve 2016'da Porto'ya 7,35 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 10 pay ile göndermişti.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'in açılış maçında Gaziantep FK ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekipte kaleci Burak Bozan'ın ceza sahası dışında topa elle dokunmasının ardından hakem Ali Şansalan kırmızı kart gösterdi. -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı yönetim, sözleşmesi 2026 yazında sona erecek olan Arjantinli santrfor ile ilgili çarpıcı bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Sarı kırmızılılarda ilk olarak Sallai'nin yerde kalmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. İlk yarının son anlarında ise Barış Alper Yılmaz yerde kaldı ve hakem Şansalan bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. -
Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan ve son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu ve sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk birbirlerini karşılıklı takipten çıktılar.