Etebo’ya geçer not
Galatasaray'ın Stoke City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Oghenekaro Etebo, Hajduk Split karşısında 11'de sahaya çıktı. Nijeryalı futbolcu, orta sahada önemli bir alternatif olacağını ortaya koydu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2020 - 01:29
Başakşehir ile oynanan maçta sonradan oyuna giren ve 18 dakika sahada kalan futbolcu, ilk kez resmi bir maçta ilk 11'de yer aldı. Teknik heyet, Fenerbahçe derbisi öncesinde Hajduk Split karşısında Etebo'nun performansını gözlemledi. STOKE City'den kiralanan ve 9 Eylül'de takıma katılan 24 yaşındaki futbolcu, oynadığı futbolla kısa sürede Galatasaray'a uyum sağladığını gösterdi. Takım arkadaşları ile uyumu ile dikkat çeken Etebo, orta sahada hırslı ve istekliydi. Ayrıca zaman zaman ileriye de çıkıp hücuma da destek verdi. Fenerbahçe karşısında ilk 11'de oynayabileceğinin sinyallerini verdi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Chobani Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda kritik maça kısa bir süre kala sakatlığı bulunan Victor Osimhen'den sevindiren haber geldi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin iddaa oranları açıklandı. İşte dev derbinin favorisi... -
1 Aralık Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetecek hakem açıklandı. İşte detaylar... -
Bir yandan pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisine odaklanan diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'e Real Madrid ve Barcelona'nın ardından bir dev kulüp daha talip oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)