Galatasaraylılar çılgına döndü! Önce Beto sonra direk!
Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi konuk eden Galatasaray, maçta 1 dakika arayla kullandığı 2 penaltı atışından da yararlanamadı. 49'da Adem Büyük'ün kullandığı penaltıyı Beto kurtarırken, Portekizli kaleci çizgi ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltı tekrarlandı. İkinci penaltıda topun başına geçen Belhanda ise vuruşunda topu auta yolladı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.07.2020 22:49
Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan maçta ilginç bir an yaşandı. Cimbom üst üste 2 penaltı atışından yararlanamadı.
49'da Adem Büyük'ün kullandığı penaltıyı Beto kurtarırken, Portekizli kaleci çizgi ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltı tekrarlandı. İkinci penaltıda topun başına geçen Belhanda ise vuruşunda topu auta yolladı.
DİĞER HABERLER
-
Manchester City, 9 sezondur takımda forma giyen Bernardo Silva ile sezon sonunda yolların ayrılacağını duyurdu; yıldız oyuncuya Galatasaray'ın ve Avrupa'dan kulüplerin ilgisi var. -
Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen için sıcak gelişmeler yaşanıyor. PSG'nin tecrübeli teknik direktörü Luis Enrique'nin transferde kararını değiştirdiğini İspanyol basını duyurdu. İşte tüm ayrıntılar... -
Galatasaray'da hafta sonu kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda, Victor Osimhen'in sakatlığının ardından derbiye ilk 11'de başlayan Mauro Icardi, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Icardi'nin etkisiz oyununun takım arkadaşlarını da rahatsız ettiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Teknik direktör Yılmaz Vural, A Spor canlı yayınına konuk olarak Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını, ligdeki küme hattını ve Trendyol 1. Lig'in son durumunu değerlendirdi.