Fernando Muslera taburcu oldu!
Galatasaray'da son dakika... Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın sağ kaval kemiğinde iki ayrı kırık tespit edilmiş ve 16 Haziran Salı günü ameliyat olmuştu. Uruguaylı file bekçisi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Tecrübeli kaleci, "Zor zamanımda bütün ülke yanımda oldu, herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.06.2020 11:13
- Güncelleme Tarihi: 18.06.2020 11:36
Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 15'inci dakikasında Skoda ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Fernando Muslera'nın sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırıklar tespit edilmişti. Muslera, ameliyat edildiği hastaneden bugün tabucu oldu. 34 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi hastane önünde kısa bir açıklama yaptı.
Koltuk değnekleriyle yürüyen Muslera, "Herkese çok teşekkür ediyorum, zor zamanımda tüm ülke yanımda oldu. Doktorum Yener İnce'ye, kulübüm Galatasaray'a ve Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Batrakov, transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Başarılı futbolcuya 4 kulübün birden talip olduğu öğrenilirken, sarı-kırmızılı yönetimin oyuncusunun geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu. -
Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Kaka, Milan'ın yeniden yapılanma sürecine dikkat çekerken geçmişte takımın Rafael Leao'nun etrafında şekillendiğini belirtti. Brezilyalı efsane, yeni kadronun uyum sağlaması için zamana ihtiyaç duyduğunu ifade etti. İşte efsane futbolcudan Leao sözleri... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti ve Stuttgart maçı öncesi moral depoladı. Sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle dikkat çeken Galatasaray, ortaya koyduğu futbolla da adından söz ettirdi. Karşılaşmanın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını, maçın kırılma anlarını ve Konyaspor'un oyununu değerlendirdi. İşte spor yazarlarının dikkat çeken analizleri ve yorumları...(GS Spor haberleri)