''Galatasaray’a erken geldim!''
İtalya Serie A'da Hellas Verona forması giyen Koray Günter, Galatasaray'da kendisini gösterememesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.05.2020 06:40
Türkiye'ye genç yaşta geldiğini ve yaşadığı sakatlıklarla birlikte form tutamadığını dile getiren 25 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'ye gelmek benim için biraz erken oldu. 1-2 yıl daha başka bir kulüpte oynayıp, süreklilik bulduktan ve güçlendikten sonra Galatasaray'a gitseydim; çok daha farklı olabilirdi. Sonrasında da çok talihsiz bir sakatlık geçirdim" dedi.
AVRUPA'DA KALACAĞIM
Süper Lig'den teklifler aldığını ifade eden Koray Günter, "Şu an ilk hedefim Avrupa. Bu nedenle önümüzdeki kısa zamanki planlamamda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda Türkiye'ye dönmeyi tabii ki çok isterim" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Batrakov, transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Başarılı futbolcuya 4 kulübün birden talip olduğu öğrenilirken, sarı-kırmızılı yönetimin oyuncusunun geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu. -
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Golcü futbolcu bir rekoru daha geride bırakmaya çok yaklaştı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Kaka, Milan'ın yeniden yapılanma sürecine dikkat çekerken geçmişte takımın Rafael Leao'nun etrafında şekillendiğini belirtti. Brezilyalı efsane, yeni kadronun uyum sağlaması için zamana ihtiyaç duyduğunu ifade etti. İşte efsane futbolcudan Leao sözleri... -
Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk, tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi)