Mahmut Recevik de corona virüsünü yendi
Arka arkaya koronavirüs şoku yaşayan Galatasaray'a bir güzel haber daha geldi. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak (ayrıca eşi ve oğlu) ve Yusuf Günay'un ardından Mahmut Recevik de iyileşti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2020 - 02:39
Arka arkaya koronavirüs şoku yaşayan Galatasaray'a bir güzel haber daha geldi. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak (ayrıca eşi ve oğlu) ve Yusuf Günay'un ardından Mahmut Recevik de iyileşti. Sarı-kırmızılı yönetici, "22 günlük tedavi ve karantinadan sonra iyileştim. Arayıp soranlara teşekkür ederim. Herkese acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
1 Ocak'ta Galata Köprüsü'ndeki Gazze buluşmasına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri de katılacak. 1 Ocak'taki buluşma öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ile 4 büyük kulübün başkanı ve temsilcileri açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi Mauro Icardi'nin rekor sonrası kendisine yazdığı mektuba cevap verdi. İşte Hagi'nin paylaşımı -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'ndaki görüntüleri ile gündem oldu. Takımı ile yemek masasına oturduğu esnada kaşığı ve çatalı kapan Osimhen, takım arkadaşları ile birlikte ritim tutarak mini bir konser verdi. İşte o görüntüler... -
Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Sambacı oyuncunun geleceğine dair radikal bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)