Abdurrahim Albayrak'tan corona virüsü açıklaması
Son dakika haberine göre, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada corona virüsü testinin negatif çıktığına yönelik haberleri yalanladı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.03.2020 - 21:49
- Güncelleme Tarihi: 29.03.2020 - 22:24
Corona virüsü tedavisi gören Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, test sonuçlarının negatif çıktığı ve taburcu olacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim" açıklamasını yaptı.
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'in son testlerinin negatif çıktığını ve iki ismin de yakın zamanda taburcu olacağını belirtmişti. Bu haberin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı da babasının test sonuçlarının henüz belli olmadığını ve tedavinin devam ettiğini dile getirmişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ocak ayında gerçekleşecek transfer dönemi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, devre arasında 3 isimle yollarını ayırmayı planlıyor. İşte o futbolcular ve detaylar... GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacağı maçta forma giyemeyecek 3 oyuncuyu açıkladı. İşte ayrıntılar... -
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının ardından Galatasaray, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. -
Devre arasında santrfor pozisyona takviye yapmak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncunun transferinde zorlanacak gibi gözüküyor. İtalyan basınında yer alan bilgilerde, Santiago Gimenez için Avrupa'dan taliplerin bir hayli fazla olduğu öğrenildi. İşte detaylar...