Club Brugge'den flaş Diagne açıklaması
Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak istenen performansı verememesi sebebiyle sezon başında Club Brugge'a transfer edilen Mbaye Diagne, Belçika ekibinde de istenmeyen adam ilan edildi. Senegalli golcünün geleceği merak konusu olurken, Club Brugge Teknik Direktörü Phillipe Clement, Diagne ile ilgili konuştu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.02.2020 - 20:58
- Güncelleme Tarihi: 14.02.2020 - 21:24
Yaz transfer döneminde 3 milyon 350 bin Euro'ya Club Brugge'e kiralanan ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne'nin ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Biz çok büyük bir mali zorluğa düşerek Diagne'yi aldık. Anderlecht ile Brugge birbirine girdi. Diagne, Brugge'ü tercih etti ama Brugge bizi çok aldattı. Oyuncu Senegal'de. 1 aydır kendi takım antrenmanına almadılar. Neredeyse ölüme mahkum ettiler" ifadelerini kullanmış ve FIFA'ya başvuracaklarını belirtmişti. Belçika ekibiyse bu sözlerin ardından Diagne'yi geri çağırmış ve oyuncuyu takımdan ayrı antrenmanlara başlatmıştı.
Galatasaray ile Club Brugge arasında krize neden olan Senegalli golcünün durumu merak konusu olurken, Belçika ekibinin teknik direktörü Phillipe Clement, Diagne ile ilgili açıklamalarda bulundu.
"DIAGNE İLE İLGİLENMİYORUM"
28 yaşındaki futbolcunun durumu ile ilgilenmediğini kaydeden Clement, "Diagne takımdan ayrı çalışıyor. Onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Ben, takımda bizimle birlikte idman yapan oyuncularla ilgileniyorum" ifadelerini kullandı.
"KAPI ŞU ANDA KAPALI"
"Diagne'ye kapı kapalı mı?" şeklindeki soruya ise tecrübeli teknik adam, "Kapı şu anda kapalı, evet. Şu anda bu konuyla ilgilenmiyorum" yanıtını verdi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Sezon başında Galatasaray'dan Udinese'ye kiralık olarak gönderilen Nicolo Zaniolo, gösterdiği performansla İtalya'da alkış aldı. Serie A temsilcisinin İtalyan oyuncu hakkındaki kararı belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. -
Trendyol Süper Lig'de 16. hafta geride kalırken zirve yarışı dikkat çekiyor. Dört büyükler olan; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un güncellenen şampiyonluk oranları ise güncellendi. İşte ayrıntılar... -
Ara transfer dönemi için hazırlıklarına devam eden Galatasaray, kadroya yapacağı genç eklemeler ile sezonun ikinci yarısında zirve koltuğundaki yerini korumak istiyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların listesinde 3 genç isim dikkat çekiyor. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri