Galatasaray'a Mitroglou müjdesi
Golcü takviyesi yapmayı planlayan Nantes'in, golcü için harekete geçtiği ve Galatasaray'ın da göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2019 - 08:01
Mitroglou'nun menajeri Galariotis de teklifler olduğunu doğrularken; "Evet, ilgilenen kulüpler var, önümüzdeki günlerde bu takımlarla ilgili bir çalışma yapacağız" diye konuştu.
DIAGNE'YE İZİN ÇIKTI
Galatasaray'ın Al Rayyan takımına göndermeye hazırlandığı Mbaye Diagne'nin izni uzatıldı. Golcü futbolcunun, Katar ekibiyle görüşmelerinin devam ettiği, teknik heyetin onayı ile temaslarda bulunması için süre tanındığı ifade edildi. Feghouli'nin de izni 9 Ağustos'a çekilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe Medicana, konuk ettiği Galatasaray Daikin'i mağlup etti. -
Galatasaray Başaknı Dursun Özbek, Victor Osimhen'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mayıs 2026'da yapılacak seçimde tekrar aday olacağını açıkladı. İşte detaylar... -
Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-offlarında Demokratik Kongo ile Nijerya'nın oynadığı karşılaşmada sakatlanan Victor Osimhen'in 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ancak Nijeryalı yıldızın Galatasaray yönetiminde 1 Aralık'ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giymek istediğini ilettiği aktarıldı. İşte detaylar... (GS Spor haberi)