Galatasaray'dan Vedat Muriç'e son teklif
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna katmak için uğraştığı Çaykur Rizespor'un Kosovalı forveti Vedat Muriç için son teklifini yaptı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2019 21:06
- Güncelleme Tarihi: 13.06.2019 21:36
Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündem Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç. Kosovalı golcü için kulübüne daha önce de teklif götüren sarı-kırmızılıların bu teklifi kabul görmemişti. Galatasaray Muriç için teklifini revize etti ve tekrar Rizespor'un kapısını çaldı.
Galatasaray'ın yaptığı son teklifte Vedat Muriç için 3 milyon euro ve satıştan %15 pay önerildi. Rizespor cephesinden cevap bekleniyor.
"MURİÇ İÇİN BİZİ TATMİN EDECEK BİR TEKLİF GELMEDİ"
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, adı Fenerbahçe ile de anılan Vedat Muriç ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Kartal, "Muriç için bizi tatmin edecek bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.
Muriç'in adı Ligue 1 ekiplerinden Toulouse ile de anılıyor.
Geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibiyle 36 maça çıkan Kosovalı golcü, 17 gol ve 8 asistlik bir performans sergilemişti.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla gerçekleşen KKTC Dostluk Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un U15 takımları sahaya çıktı. Organizasyonda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Amed Sportif Faaliyetler'i 4-3 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından basın toplantısında konuştu. Buruk, Osimhen ve Leao'nun sakatlıklarıyla ilgili konuştu. -
Trendyol Süper Lig'de nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Ara transfer çalışmalarını sürdüren iki takımın, aynı yıldız için karşı karşıya geldikleri belirtildi. Konuya dair sıcak gelişmeyi ise İtalyan basını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında evinde Amed Sportif Faaliyetler'i ağırladı. Sarı-kırmızılılar, gol düellosuna sahne olan maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasını çarpıcı sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)