Yer gök sarı kırmızı
Sarı-kırmızlı futbolseverler, futbolcular kadar hak ettikleri kupayı doyasıya kutladı. 7’den 70’e stada akın eden G.Saraylılar “İşte taraftar, işte şampiyon” dedirtti. Coşku tavan yaptı, unutulmaz bir gece yaşandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2019 08:01
Sezon boyunca yağmur, kar, soğuk, geç saatte başlayan maçlara aldırmadan sarı-kırmızılı armadanın yanında olan cefakar Galatasaray taraftarı dünkü kupa töreninde de Aslan'ın yanındaydı. Kutlamalar başlamadan saatler önce stada akın eden Galatasaraylılar, her yeri sarı-kırmızıya boyadı. Şarkılarla, marşlarla coşan futbolseverler futbolcular kadar hak ettikleri kupayı doyasıya kutladı.
BU GURUR ONLARIN
TT Stadı'nı hınca hınç dolduran Galatasaraylılar, oyuncuların anons edildiği sırada alkışlarla sadece stadı değil İstanbul'u inlettiler. 22. şampiyonluk kupası sevincinin hakkını verdiler. 7'den 70'e her yaştan sarı-kırmızılı taraftar, muhteşem bir atmosferde gerçekleşen kutlamaların tadını çıkarıp Galatasaraylı olmanın gururunu yaşadılar, "Şampiyon Galatasaray" diye yeri göğü inlettiler.
BİR ASLAN YÜREĞİNİN ÖZÜDÜR GALATASARAY
Bu sezon 36.123 taraftar ortalaması ile oldukça yüksek bir oran tutturan Galatasaray, özellikle Beşiktaş derbisinde 51.578 seyirciye oynamıştı. Bu sayı, Türk Telekom Stadyumu'ndaki en yüksek sayı olmuştu.
KUPA ÜÇLÜSÜ
Muslera, Onyekuru ve Feghouli istikrarlı performansları ile dikkat çektiler. Bu üç futbolcu en çok oynayan, en çok gol ve asist yapıp skora katkı sağlayan isimler oldular. Takım 52 maça çıkarken bunların 45'in forma giyen Muslera en fazla oynayan futbolcu oldu. Onyekuru 44 ve Feghouli de 40 kez forma giydi.
ŞARKILARLA COŞTULAR
Kutlamalarda taraftarlar şarkılara da doydu. Soner Sarıkabadayı, İrem Derici, Emre Aydın, Alya ve rapçi Decrat şarkılarıyla sarı-kırmızılı taraftarları coşturdu. Ardından Müslüm Gürses'ten 'Unutamadım' ve İbrahim Erkal'dan 'Sevme' şarkıları hoparlörden verildi.
TERİM ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ İLE ÇIKTI
Kupa seremonisine oyuncular farklı müziklerle çıktı. İşte seçilen şarkılar: Selçuk * Yaz dostum, Muslera * Fiesta, Mariano * Ta Escrito, Ahmet * Yalnızca Sitem, Belhanda * Beni Ağlatma, Linnes * Born To Be Yours, Donk * Vermedin, Ömer * Mavişim, Emre Akbaba * Şereftir Seni Sevmek, Onyekuru * Money, Mitroglou * My Notorious Big, Fernando * Pais Do Futebol, Semih * Ciao Bella, Luyindama * Mbeya Mbeya, Marcao * Rap, Feghouli * Galatasaray, Fatih Terim * Şampiyonlar Ligi müziği.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında 21 Ekim Çarşamba günü Fransız temsilcisi Lille'e konuk olacak. Fransa'da yaşanan protestolarda şiddet ve yağma olaylarının ardından sarı kırmızılı kulüp, UEFA'ya maçın ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu. UEFA ise Galatasaray'ın bu talebini reddetti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray’da yıldız isimler beklentilerin uzağında kaldı. İlkay, Leao, Batrakov, Barış Alper, Yunus, Sane ve Deniz Gül, çıktıkları maçlarda kendilerinden beklenen gol katkısını veremedi. İşte o çarpıcı istatistik... -
Barcelona karşısında 4 gol yemesine rağmen yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çeken Uğurcan Çakır'a, Lille maçı öncesi Okan Buruk'tan moral geldi. Tecrübeli teknik adamın milli kaleciyle özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İşte toplantının detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları...