Donk savaştı kazandı
Bursa maçıyla birlikte bu sezon 21. kez sahaya çıktı. Sözleşmesi gereği kontratı 1 yıl uzadı. Performansı ile takımın değişmezi oldu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.03.2019 01:59
Fernando'dan formayı kaptı
Donk yükselen formu ile Fernando'dan formayı almayı da başardı. Özellikle sezonun ilk yarısında takımın değişmezi olan Fernando, Donk'un görev almasından sonra kadroya giremez oldu. Fatih Terim, sambacıyı son maçın kadrosuna da almadı.
11'DE KAYBETMİYOR
Galatasaray, Ryan Donk'un 11'de başladığı maçları kaybetmiyor. Aslan, Hollandalı futbolcu ile çıktığı 6 karşılaşmada, 5 galibiyet 1 beraberlik aldı. Ayrıca tam bir görev adamı olan Donk, sarı-kırmızılı forma altında stoper, orta saha, bazen kanat ve forvet olarak görev yaptı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.