Marcao duvarı
Galatasaray'da, Benfica karşısında Marcao, ilk maçtaki büyük hatasını unutturan bir performans ortaya koydu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.02.2019 02:15
Galatasaray'da, Benfica karşısında Marcao, ilk maçtaki büyük hatasını unutturan bir performans ortaya koydu. İstanbul'da Seferovic'in golünde hamle hatası yapan Brezilyalı stoper çok eleştirilmişti. Portekiz'deki rövanşta ise sahada ayak basmadık yer bırakmayan 22 yaşındaki futbolcu, 4. dakikada sarı kart görmesine rağmen Benfica forvetlerine geçit vermedi. Partneri Luyindama ile uyumlu bir görüntü çizen Marcao, duran toplarda hücuma çıkarak gol de aradı.
"İYİYDİK AMA OLMADI"
Galatasaray'ın etkili isimlerinden Marcao, "Benfica'yı iyi durdurduk, iyi kontrol ettik, top bizdeyken de iyi işler yaptık. Birkaç önemli pozisyonumuz vardı, son vuruşlarda daha etkili olabilirdik. Ne yazık ki şu an Avrupa'nın dışında kaldık" dedi.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.