Galatasaray aradığı golcüyü İtalya'da buldu: Felipe Caicedo
Birçok yıldız ismi gündemine alan Galatasaray, bu kez Ekvadorlu oyuncu için harekete geçti 30 yaşındaki golcüye imza attırmayı hedefleyen Cimbom, Lazio’ya 3 milyon euro önerdi Görüşmeleri idari menajer Şükrü Hanedar yürütürken, imzaların atılması artık an meselesi
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.01.2019 02:13
Dubai'den eli boş dönen Galatasaray Yönetimi, İtalya'da mutlu sona yaklaştı. Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Lazio'nun forveti Felipe Caicedo için dün resmen temaslara başladı. 30 yaşındaki golcüye imza attırmayı hedefleyen Aslan, İtalyan kulübüne 3 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Ekvadorlu oyuncunun transferinde görüşmeleri idari menajer Şükrü Hanedar'ın yaptığı öğrenilirken, imzaların atılması an meselesi.
ADIM ADIM İMZAYA
Listede yer alan diğer golcü Babacar için Sassulo'dan olumsuz yanıt alan G.Saray, Ekvadorlu'nun transferinde somut adımlar attı. Hanedar'ın Caicedo ile İstanbul'a döneceği öğrenilirken, resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağı iddia edildi. Bu sezon Lazio ile 17 resmi maçta 841 dakika süre alan Caicedo, bu karşılaşmalarda 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Bu arada tecrübeli golcü, İngiltere devi Manchester City'nin de iki sezon formasını giydi.
İSPANYA'DA ZİRVE YAPTI
İspanya Ligi'nde Malaga, Levante ve Espanyol formaları giyen Caicedo, burada tam 138 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 36 kez rakip fileleri havalandıran Ekvadorlu futbolcu, 8 de asist yaptı.
ARTILARI
EKSİLERİ
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezonun transfer planlamasına hız veren Galatasaray, geleceğe yatırım niteliğinde bir hamle için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen genç forvet Gui Negao'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. -
Arjantin basınında Mauro Icardi'nin transfer olabileceği yönündeki iddialar gündem olurken, ülkenin önde gelen gazetecilerinden Hernan Castillo'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Castillo, transferin gerçekleşmesi için tek şartı açıkladı. İşte detaylar... -
Yeni sezonda orta saha rotasyonuna ekleme yapmak isteyen Galatasaray, gündemine Frank Anguissa'yı almıştı. İtalyan basını Napoli'nin de Galatasaraylı yıldızı transfer etmek istediğini ve takas ihtimalinin ortaya çıktığın duyurdu. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen pilav gününde açıklamalarda bulundu. Özbek, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. İşte o sözler... (GS spor haberi)