Feghouli'ye talip var! Teklif yaptılar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29.05.2018 09:11
Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray formasıyla şampiyon olarak tamamlayan Sofiane Feghouli'ye Fransa'dan talip var.
Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Rennes'in Cezayirli kanat oyuncuna teklif yaptığı iddia edildi.
Önümüzdeki sezon Galatasaray'la UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterecek Feghouli'nin ise bu teklife "hayır" cevabı verdiği öğrenildi.
Rennes Teknik Direktörü Sabri Lamouchi'nin Feghouli'nin alternatifi olarak PSG'den ayrılan Hatem Ben Arfa'yı düşündüğü ifade edildi. Geride kalan sezonda sarı kırmızılı formayla 31 resmi maça çıkan Feghouli 7 gol ve 10 asistle oynadı. (Sabah)
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerine göndermede bulundu. İşte o paylaşım... -
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli futbolcu sarı-kırmızılılara transfer süreciyle ilgili flaş ifadeler kullandı. -
Galatasaray'da lige verilen milli arada şok bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımda o ismin, eşi ve çocuğunun İstanbul'daki bir AVM'de bulunduğu sırada bazı kişilerin sözlü tepkisiyle karşılaştığı öğrenildi. Bu doğrultuda Cimbom'da ocak ayında flaş bir ayrılığın yaşanabileceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Orta sahaya bir takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Sunderland forması giyen Demokratik Kongolu yıldız Noah Sadiki'yi transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)