Beşiktaş'tan menajerine flaş çağrı: "Negredo'ya kulüp bul"
Beşiktaş, İspanyol yıldızın menajerine, “Negredo’ya kulüp bul”çağrısı yaptı. Daha önce golcü oyuncuyu isteyen kulüplerle temasa geçilecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.05.2018 - 15:25
Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Beşiktaş gelecek sezon için kolları erken sıvadı. Siyah-Beyazlı yönetimin bu sezon bekleneni veremeyen oyuncuların başında olan Negredo'yla yolları ayırmak için harekete geçtiği öğrenildi. Beşiktaş, İspanyol golcünün menajeri Gelu Rodriguez ile sıcak temas sağladı.
GEREKEN KOLAYLIK SAĞLANACAK
Yönetimin menajer Gelu Rodriguez'e, "Negredo için daha önce teklif yapan 3 kulüple yeniden görüş. Eğer hala transfer etmek istiyorlarsa biz kendisine gereken kolaylığı sağlayacağız" ifadesini kullandı.
MENAJER 10 GÜNLÜK SÜRE İSTEDİ
Menajer Gelu Rodrigues'in bu gelişmeden sonra harekete geçtiği ve Beşiktaş Yönetimi'nden 10 günlük bir süre istediği ortaya çıktı. Bu oyuncuya İngiltere, İspanya ve Çin'den teklifler geldiği biliniyor.
LİGDE ANCAK 7 GOL KAYDETTİ
BEŞİKTAŞ'TA sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Negredo ligde ancak 7 gol attı. İspanyol oyuncu G.Saray önünde kaçırdığı gol nedeniyle büyük tepki almıştı.
(Takvim)
DİĞER HABERLER
-
Bir yandan pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisine odaklanan diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'e Real Madrid ve Barcelona'nın ardından bir dev kulüp daha talip oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin iddaa oranları açıklandı. İşte dev derbinin favorisi... -
Galatasaray'ın Macar oyuncusu Roland Sallai, Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görmüştü. PFDK, yıldız oyuncunun cezasını açıkladı. -
1 Aralık Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetecek hakem açıklandı. İşte detaylar...