Performansları tavana vuracak
G.Saray’ın hocası Terim, yeni transferler kadar mevcut kadroya güvendiğini söyledi, “Daha iyi olacaklar” dedi
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.01.2018 11:47
'2. YARI ZORLU'
Fatih Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "2.yarı çok mücadeleci olacak. İnşallah kavgasız gürültüsüz bir lig olur. Yukarı taraf sonuna kadar götürür. Ortaya yakın takımlardan bazıları başkalarının önüne geçebilir. Ligin daha zevkli olmasını sağlar. Kim ne oynarsa oynasız, bizim ne yapacağımız önemli. Sözleşmeyi oyuncu uzatır. Futbolcu, Galatasaray'da kalmak istiyorsa bunu belli eder. Biz de "Hayır" demeyiz.
BEN DONK'TAN ÜMİTLİYİM
Donk hepimizin Kasımpaşa'dan bildiği tekniği yüksek, fiziği iyi, meziyetli oyuncu. Donk'tan beklentim var. Fernando sakat alternatifinin onu aratmaması lazım. Donk var ama orada Selçuk da var. Bu takımda herkes kendini önemli hissetmeli. Herkese şans gelir, önemli olan şans geldiğinde onların doğru kullanmasıdır.
KAFAMDA FARKLI PROJELER VAR
Taffarel ile konuştum. Onu lige hazırlıyoruz. Tafo geliyor. Hasan (Şaş) ve Ümit'in (Davala) haricinde Levent Şahin de geldi. Kafamda değişik proje var. Elmander de Cumartesi günü burada olacak. Necati ve Elmander santraforlarımızı çalıştıracaklar.
Altyapıdan bir şey çıkmıyor. Galatasaray altyapısından bir şey çıkmalı. Oraya yeni futbolu bırakmış arkadaşlarımı getireceğim. Necati Ateş'i Gökhan Zan'ı çağırdım. Çok paramız yok ama itibarımız var. Para talep etmiyoruz dediler, bizim için gururdur dediler. Emre'ler, Arda'lar, Sabri'ler altyapıdan geldi. Buradan yenileri çıkmalı"
TERİM'DEN İNCİLER
* Taraftarımıza havaalanından beri bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum.
* Oyunculara tebliğ edilen programa uydum.
* Fernando ile konuştum. Önümüzdeki hafta bize katılacak.
* Tarık ve Emrah 'ın oynamaları istediğim için gönderdim.
* Hazırlık maçını Hagi'nin takımı ile yapmak güzel olacak. Galatasaray'ı tutkuyla seviyor.
* Hakan Balta'yı yeni transfer olarak görebilirsiniz.
* Kazanınca nasıl seviniyorsak kaybedince de üzüleceğiz. Hep ayın duygu yok.
* En kötü zamanlarımızda hep taraftara ihtiyacımız var. İç sahada boş koltuk görmek istemiyor. Taraftarımız beni kırmaz.
* Dışarıdan "Çok iyi takımız" diyoruz da Ali Sami Yen'de iyiyiz. Deplasmanda iyi değiliz.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4'üncü haftasında evinde Alman temsilci Stuttgart'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Cimbom puanını 6'ya yükseltti. Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla yoluna doludizgin devam eden Aslan, gözünü bir yandan da ocak ayına çevirdi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların, Devler Ligi zaferinin ardından ara transferdeki sürpriz bombası da ortaya çıktı. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı RAMS Park'ta 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 12 ve 15. dakikalarda Aleksey Batrakov kaydederken temsilcimiz Devler Ligi'nde üst üste ikinci zaferini elde etti. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 4. hafta maçlarıyla devam etti. Galatasaray, sahasında konuk ettiği Alman temsilcisi Stuttgart'ı 2-0 mağlup ederek Devler Ligi'nde 6 puana ulaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Stuttgart mücadelesini çarpıcı sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da son maçlarda gösterdiği performansla büyük takdir toplayan Aleksey Batrakov hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Stuttgart karşılaşmasına attığı 2 golle damga vuran Rus yıldızın, serbest kalma maddesiyle ilgili önemli bir karar alındı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)