Galatasaray'dan transfer bombası
Sezon başında kadrosuna flaş isimler katan sarı kırmızılı kulüpte şimdi gözler Fatih Terim’e çevrildi. Tecrübeli hocanın, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve Emre Mor gibi genç isimlere yöneldiği belirtiliyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 28.12.2017 01:56
Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, devre arasında eksikleri kapatmak için kolları sıvadı. Florya'ya kapanan tecrübeli çalıştırıcı, hem gidecek hem de yeni alınacak oyuncuları belirleyecek ve bunu rapor halinde Başkan Dursun Özbek'e sunacak. Transfe r için ilk hedefin sol bek olmasını isteyen Fatih Terim, scout ekibiyle de görüştükten sonra geniş bir listeyi Özbek ile paylaşacak. Sol açık ve forvet arkasında da takviyeye ihtiyaç olduğu düşünülürken, kadroda bulunan oyunculara teklif gelmesi halinde takas formülünün de devreye sokulabileceği belirtildi.
KİRALIK FORMÜLÜ
Terim'in özellikle milli takımda yakından tanıdığı Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve Emre Mor gibi genç oyunculara yönelebileceği belirtiliyor. Kiralık olarak teklif sunup, kadrodaki yerli oyuncu kalitesini arttırmayı düşünen sarıkırmızılılar, gerçekleşecek transfer toplantısından sonra resmi girişimlere başlayacak.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın transferdeki öncelikli hedeflerinden biri olan Bruno Fernandes hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldızın Manchester United ile olan 1 yıllık opsiyonunu kullanmama kararı aldığı belirtildi. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Özbek'in açıklamalarını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan yıldız futbolcu için kulübünün verdiği karar ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederek Barcelona maçı öncesi moral kazandı. Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar da hem Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasını hem de hakem Halil Umut Meler'in verdiği kararları yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)